47-годишна жена се хвърли от 8-ия етаж на блок

Трагедията се е разиграла в Пазарджик
24 юли 2019 10:50,
24
47-годишна жена се хвърли от 8-ия етаж на блок
Снимка: pixaBay

47-годишна жена от Пазарджик сложи край на живота си, след като е скочила от  8-ия етаж на жилищен блок, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал рано сутринта на улица "Васил Априлов" в областния град.

На мястото се извършва оглед от екипи на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
1
 
! Отговори
marquise преди 4 години
Много оскъдна информация. Име, семейно положение, ЕГН, ръст, тегло, цвят на очите, облекло,семеен и зъбен статус, образование, етнос, сексуална ориентация, имотно състояние, данъчни и други задължения, банкови сметки, трайно установени навици, начин на живот, вероизповедание, кръвна група, резус фактор, основни и съпътстващи заболявания, криминална и други регистрации, съдебен статус, висящи дела, причини за самоубийството и т.н.
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До RoПоздравявам Днес.бг, че веднъж пуснаха статия за самоубиство.Това е болна тема в нашето "общество".Лично аз познавам 4-*** мои познати, които си сложиха край на живота, обаче никой не писа по медиите.Иначе ти си прав, не е само до правителството.Прекалено големи станаха очакванията на някои хора и тези млади силни мъже, просто се сринаха психически, въпреки че не им личеше.Тъжно.
8
3
 
4
 
! Отговори
JUDES преди 4 години
Продължение:чувство за удовлетворима социална реализация. Все субективни и абстрактни категории като понятия, трудно поддаващи се на дефиниране, описание и измерване. Благодарение на тези вродени, но впоследствие моделирани чувства е възможно съществуването на обществото.
7
2
 
11
 
! Отговори
JUDES преди 4 години
Да действително, нивото на самоубийствата няма никакво отношение към това кой управлява, дали е БСП или ГЕРБ, това няма никакво значение. Самоубийството не е форма на налудничева автоагресия, както мнозинството психиатри смятат, а е бягство от една непоносима реалност. Реалност Лична, но и реалност обществена, защото личната реалност е част от по-широката реалност на цялото общество и неговото въздействие върху индивида. Така че не е от значение коя партия е на власт а какво е общественото устройство. Ценности, чувство за социална защита и сигурност, чувство за (не)справедливост, чувство
6
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При бивши кандидат комунисти от ГЕРБ е така!
5
12
 
8
 
! Отговори
един преди 4 години
До 5 - и по времето на соца имаше самоубийства, но нямаше медии, които да ги отразяват. В селото на баба ми една жена отиде и се хвърли в реката - децата и починали, мъжа също и решила.Не е задължително самоубийството да е от немотия, или от нечие управление. Въпреки, че има и такива случаи. Обикновено е от някаква дълбоко лична мъка, лъбов, или трагедия.
4
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой, ще направи ли една статистика, колко са жертвите на демонокрацията?Да почива в мир жената!
3
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
около 50-те , безработен и живущ в България са две несъвместими с живота състояния.
2
34
 
16
 
! Отговори
Ro преди 4 години
Абе защо все си мислите, че всичките самоубийства, са плод на нечие управление? Не е невъзможно, но това е под всяка подобна статия. Ако беше така, то каква е причината да има толкова самоубийства в Швеция и Финландия? Сигурно и тях ги управлява шайка мутри... Има много причини един човек да посегне на живота си, не го принизявайте само до нискочелото Боко.
1
12
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първият мандат българите се палеха, вторият се бесеха ...Бог да прости женицата.Малко обикновени хора могат да изтърпят диктатурата на Мафията.