Куче нападна 4-годишно дете във Врачанско

Собственикът на животното е задържан за 24 часа
24 юли 2019 13:45,
10
Куче нападна 4-годишно дете във Врачанско
Снимка: pixaBay

Куче нападна и нахапа 4-годишно дете във Врачанско, съобщиха от полицията в областния град.

Сигнал за дете, нахапано от куче, е получен вчера в 14:10 часа в районното управление в Роман. Инцидентът е станал в село Камено поле.

От извършената проверка е установено, че около 9:00 часа същия ден, куче с неустановена порода, което през последните месеци е ходило безстопанствено из селото, е захапало играещо пред дома си 4-годишно дете.

Кучето е било отглеждано от 31-годишен мъж от същото село.

Детето е транспортирано в многопрофилната болница в Мездра, където му е оказана медицинска помощ и е освободено с леки наранявания по лицето, без опасност за живота.

Кучето е прибрано от неговия собственик в дома му. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство в Роман.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
Отговорен кучкар преди 4 години
Не кучето е виновно!Вярвате или не тази случка нямаше да се случи ако този 31 годишен мъж си беше свършил работата-обезопасяване на двора,да направи всичко възможно това куче да НЕ излиза от двора за да не стават инциденти...да се погрижи да го възпита...До като има такива хора,които са толкова безотговорни ще има и инциденти!Защото когато си се заел да отглеждаш куче ТИ поемаш сериозна отговорност:за кучето което си взел,пък и за останалите участници в движението!ОтглежданетонакучеНЕЕ за всеки!
6
1
 
9
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
Хиляди прасета, и частна собственост в т.ч. се умъртвяват без да хапят малки и големи, а някакви подивели кучета се лансират. Едно куче щом се научи така ще е за напред, както псевдочовек свикне да бие жена си. Злите кучета трябва незабавно да се умъртвяват ! Който иска да има домашен любимец трябва да осигури и неговото дресиране и възпитание и да не опасно за околните !
5
4
 
9
 
! Отговори
Кучкари преди 4 години
Нехаресван кучкари особено тези в панелките
4
0
 
7
 
! Отговори
хм преди 4 години
Ако няма собственик, ще направя друго.
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До хмА ако няма собственик, кого ще ухапиш и по какво?
2
2
 
20
 
! Отговори
Грамофон преди 4 години
Какво значи "отглеждал"? Много се съмнявам това да е доказуемо. Това, че някой хвърля 2 комата хляб, не значи че "отглежда" куче.
1
2
 
23
 
! Отговори
хм преди 4 години
Ако се случи на моето дете, ще намеря собственика и ще го ухапя. По лицето. До степен да липсват части от него.