Ограничават движението за тежкотоварни автомобили на Габрово-Шипка

Промените във връзка със събора на връх Бузлуджа
Обновена: 30 юли 2019 13:51 | 27 юли 2019 08:30, Петя Славова
2
Ограничават движението за тежкотоварни автомобили на Габрово-Шипка
Снимка: архив, Булфото

Ограничават движението на автомобили над 3,5 тона по пътя Габрово - Шипка на 27 юли от 8.00 до 12.00 часа. Променита са във връзка с провеждането на събора в местността "Историческа поляна" на връх Бузлуджа, съобщиха от пресцентъра на Агенцията "Пътна инфраструктура".

Ограничението е за участъка от пътя от км 155+197 /пътно кръстовище с общинския път за кв. Етъра/ до км 184+100 /участъка Габрово - град Шипка/ и по панорамния път между връх Шипка и връх Бузлуджа.

Алтернативният маршрут за движение е през Прохода на Републиката - пътя Велико Търново - Гурково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С нетърпение очаквам да чуя кака ***, колко народ ще събере.При положение че е доказано математически /знае се квадратурата на поляната/ колко хора побира поляната, комунистите всяка година събират с по 3 пъти повече кебапчии. Сигурно са един връз друг
1
2
 
8
 
! Отговори
Жо преди 4 години
КОМУНИСТИТЕ, които се крият под името социалисти, ще се натоварят на летящата чиния на Бузлуджа и ще отлетят към своята Червената планета, където им е мястото. Там те ще създадат техния утопичен комунистически Рай, в който всеки ще работи колкото иска и ще потребява колкота иска.Червената планета не е Маркс, а в Гугъл е записана като Марс.