Среднощен купон: Пиян налетя на полицай с камък

Униформените се отзовали на сигнали за силна музика
Обновена: 30 юли 2019 10:43 | 29 юли 2019 12:27, Веселина Йорданова
30
Среднощен купон: Пиян налетя на полицай с камък
Снимка: архив, БулФото

Пиян мъж удари полицай с камък в главата, след като отказа да спре силна музика. Случаят е от сливенския квартал "Надежда", съобщиха от полицията. 

На 27 юли служители на участъка в квартала се отзовали на 11 сигнала за нарушаване на тишината. Иззети са 2 музикални уредби, съставени са 6 протокола за предупреждение и 2 акта по Наредбата за обществения ред на община Сливен.

Малко след полунощ на ул. "Крали Марко" екип на участъка се натъкнал на изключително нагло и агресивно поведение от страна на двама души в явно нетрезво състояние - А. А. на 45 години и Х. А. на 22 години. А. А. се е възпротивил на отправеното му разпореждане да спре музиката и ударил полицейския служител с камък в главата.

На място са изпратени два екипа на Районно управление на МВР-Сливен. Напрежението е овладяно и не са допуснати други нарушения на обществени ред и инциденти.

Двамата извършители са направили опит да се укрият. След проведените издирвателни действия те са задържани и отведени в РУ-Сливен. За случая е уведомена Районна прокуратура-Сливен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
4
 
! Отговори
С други думи, преди 4 години
у маалата всичко си е постарому.
20
1
 
6
 
! Отговори
Деян преди 4 години
До 23В такива ситуации няма време за предупредителен истрел. Атаката е изненадваща, в близък радиус и ако успее да извади и зареди пистолета се действа "на поражение".
19
0
 
9
 
! Отговори
някой преди 4 години
Ще му изкривя палката в гърба на тоя.
18
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
До НЕбългаринБи ли ми обяснил, какво означава думата "изтрел"?
17
4
 
7
 
! Отговори
1 преди 4 години
До ХристоГледай да не попаднеш на спораджиите, че онези първо бият и после мислят! Да не ходиш после с квадратна глава за медицинско!
16
1
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
20 камшика на площада на хвърлилия камък . Така ще се реши проблема много бързо, въпрос на желание.
15
0
 
26
 
! Отговори
До16 преди 4 години
В Казанлък това си е постоянно ромеите търсят редовно конфликт с българите заяждат се заканват се и не рядко и се нахвърлят на бой без никой да ги е предизвикал без причина бе човек явно се чувстват богопомазани
14
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Роб на влаЗтаЧакай, чакай да питам! За полицаи ли говориш, или за служители на МВР? Доколкото виждам визираш КАТ! Поинтересувай се, колко служби има в министерството
13
13
 
9
 
! Отговори
Христо преди 4 години
Тез полицайчета недомаслените и аз като ги видя не с камък ами с дърво ми идва да ги ударя по кратуните празни!
12
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По бай Тошово време тия със сините венци имаха респект даже имаше вечерен час ако го набарат извън гетото пускат го от бой а камо ли да им посегне в мазето и отвън един москвич бръмчи на високи обороти и те бият
11
1
 
14
 
! Отговори
1 преди 4 години
Проблема е и друг. Колко от новите полицаи имат стрелкова подготовка?
10
0
 
23
 
! Отговори
Камен Каменов преди 4 години
Хайде някой да ни припомни след една година каква ефективна присъда е получил този с камъка и какво парично обезщетение е платил на полицая за нанесени средни телесни повреди с опасност за причиняване на смърт. Алкохолът е утежняващо обстоятелство,не извиняващо!А бититите преди полицаи - как са приключили техните казуси!?МВР трябва да докладва тази информация,за да знаем можем ли да бием полицаи и има ли сериозни последици.Щото ако няма, да пребия комшията, който ми прави забележки за музиката!
9
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има едни кърлежи в село комший ми са ни застраховка на колата ни преглед ни винетка ни данък като свърши бензина и я бутат даже никой нищо не им прави а ако някой българин няма едно от споменатите неща ще му разгонят фамилията от глоби имам познат полицай каза че им казали началниците да не ги закачат е кой е дискриминиран в нашата дърхава
8
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Етноса на инициалите може ли да го споменете?
7
0
 
28
 
! Отговори
1 преди 4 години
До АнонименЕдно е да имаш оръжие, а съвсем друго е да го ползуваш според разтегливия, като дъвка закон!
6
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи така за българина полицая е респект а за норките не е нищо и могат да го пребият с камъни
5
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сливен, ж-к. "Крали Марко", силна музика и несъобразяване с околните, нападение над униформен служител....... Да позная ли какъв цвят са венците на героя?Баз държа, че етноса му е една думичка, която тук се заменя със "звездички", ей такива *******.
4
0
 
40
 
! Отговори
1 преди 4 години
Квартал "НАДЕЖДА" в Сливен?!:)Докато не позволят на ченгетата да пребиват и убиват, х лебарките ще правят каквото си искат!Посяга на полицай, 30 дена на хляб и вода цял ден на кариерата да товари камъни на ръка в най- големия пек!
3
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо не е убит преди да удари полицая? Удар с камък в главата може да означава и смърт за служителя на реда. Късмет е, че днес не събираме пари за детето му и бременната му съпруга! Тези с музиката и камъните, трябва още като видят полицай сами да лягат на по лице земята със ръце зад врата, за да не рискуват да бъдат убити при "неволно" тяхно движение!
2
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не разрешават на полицаите да стрелят по норките много нагли станаха