Близки на убитото в Сотиря дете ще съдят медиците, не му оказали помощ

Лекарят в линейката се качил до шофьора, заяви бабата на детето
17 авг 2019 13:20, Красимир Ангелов
213

Майката и бабата на убитото 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря искат да съдят лекарите, защото не са оказали помощ на детето им минути след трагедията. Репортерът на Bulgaria ON AIR Благой Цицелков се срещна с тях часаве след като беше заловен предполагаемият убиец Мартин Трифонов.

Още по темата
Семейството призовава за справедливост. По думите на близките детето било качено в линейката, но не му била оказана никаква помощ.

Те разказаха пред камерата на Bulgaria ON AIR, че лекарят се е качил на предната седалка до шофьора и е оставил бабата при безпомощното дете. Момиченцето дори не е било почистено от секретите, които са се образували вследствие на уплаха му. До последно то казвало "Бабо, бабо". Издъхнало в болницата.

Детето беше нападнато в сливенското село Сотиря. То бе открито захвърлено на входа на селото в изключително тежко състояние и транспортирано с линейка до болницата в Сливен със следи от множество наранявания, с травми на черепа и на гръдния кош.

Предполагаемият извършител на зверското убийство и изнасилване Мартин Трифонов в момента е на лечение в Сливенската болница, тъй като при преследването му е прострелян на 2 места в крака. Той е уцелен от полицейски куршуми в лявото бедро и дясната подбедрица.

От прокуратурата посочиха, че задържаният не е дал обяснение за случилото се. Мотивите за бруталното престъпление остават неясни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой прогони истинските лекaри на Запад и милиционерите от селата.
8
2
 
56
 
! Отговори
Баси преди 4 години
Моля се извършителя да го пуснат за да понесе правилното наказание.Тия не е човешко същество и даже не е и животно.
7
34
 
52
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Лекарят е бил в ШОК най вероятно- защото толкова е и лекар- знаете какви се возят по линейките- Аз съм повече лекар от ТЯХ!
6
2
 
53
 
! Отговори
Exodus преди 4 години
Боже колко мъка има на тоя свят........
5
19
 
67
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Айде стига с тия ***...ски истории. Да ходи да се оплаче на ония за които е гласувала срещу 20 лева, а не да съди лекари. Какво очакват от лекарите, като всеки ден ги нападат и бият?!
4
17
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не става работата. 1300 години мъки! Закривай!
3
11
 
120
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Чухте ли жената ? Видяхте ли мъката и ? А сега пак се делете на социалисти и герберасти !Истинският враг на българина са ония 240 ***,които приемат излежани закони ! Истинският враг е онова жалко човече- ,,първият демократично избран президент на България,, селяндурщина от с. Веселиново,който отмени смъртното наказание!!!
2
1
 
95
 
! Отговори
Край преди 4 години
Оскотели хора
1
2
 
104
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"къде са българските лекари?" ами където вие електората и управляващите ги изгонихте. Кой в Германия кой в Англия. А това театри ще даде резултат, само пари се хвърлят за тия а файда от тях никва. После искат и лекари и пари. Предимно пари за нищо не правене.