Бутнат ли е Максим в изоставената вареница в Горна Оряховица?

Разследването за смъртта на 8-годишното момче вече започна
18
Бутнат ли е Максим в изоставената вареница в Горна Оряховица?
Кадър: Bulgaria ON AIR

Започва разследване на смъртта на 8-годишното дете, което се удави в изоставена варница в Горна Оряховица снощи. Близките му твърдят, че то може да е бутнато във водата от свои приятели, предаде Bulgaria ON AIR.

8-годишният Максим излязъл на игра със свои приятели в неделя следобед. Часове по-късно случайно преминаващ човек видял тялото му в изоставената варница, пълна с вода.

Оказва се, че съоръжението е частна собственост. От Община Горна Оряховица днес започнаха незабавна проверка.

8-годишният Максим живеел само с баба си и дядо си, защото родителите му са в чужбина.

Днес близките му заявиха, че имат съмнения, че той е бил бутнат във водата от други деца. Разследването по случая продължава, както и разпитите на свидетели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
13
 
5
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
Мога да си представя от каква "висша" профанизирана сбирщина се е пръкнала гнусната ти жалка особа, турила си този извратен ник. Толкова за кратуноидната мизантропия на нищожните инепти, избиващи си комплексите като анонимни форумни глашатаи, оплюващи либерализма дарил ги със свободата да огласят простащината си и осигурил им възможността да водят долния си животец наготово, вместо както би бил постъпил бленувания им тоталиризъм, да ги засили в някоя мина до последния им дъх омраза.
9
5
 
27
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
""Родителите се борят за хляб надалече, децата оцеляват на магия...тежка участ за много семейства в процъфтяваща Бг.""Допълнителна информация: Бащата е в затвора-там се "бори"за насъщният.Майката --простиутка в Холандия и тя се "бори" ама в друга дисциплина.Толкова за неолибералните и демократични вайкания
8
11
 
15
 
! Отговори
Макс и Мориц преди 4 години
И да е бутнат, загубата не е голяма.
7
4
 
10
 
! Отговори
Един преди 4 години
Както винаги проверката се назначава незабавно след инцидента. А досега защо не проверихте, бре? Щото в офиса под климатика си е по-друго, нали. Живейте сега с мисълта, че сте виновни и вие, щото можеше да я предотвратите тази нелепа, трагична, детска смърт!
6
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Варница, а не вареница.
5
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отговорност носи и притежателят на съоражението не може да се оставе такова нещо без да се помисли ,че носи опасност я за дезорентирал се пиян,я за играещи деца .Бог да го прости детето.
4
6
 
23
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
БОГ ДА ПРОСТИ ДЕТЕНЦЕТО
3
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изкъпал се е личи си по водата.
2
1
 
18
 
! Отговори
Ебасси преди 4 години
И някой ходи да се къпе в тая пумийна яма ?
1
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо и най-важно! Ако си поел отговорност за някое дете, очите трябва да са ти на четири, а не после да ревеш и да питаш кой се е облекчил в твоите ***.Второ, и стена да беше вдигнала фирмата собственик около тази варница, и въоръжена охрана да беше сложила там, индийчетата пак щяха да намерят начин да надникнат вътре!Трето, дори и да се докаже, че детето по своя вина е паднало там, индийците ще си издействат служебни адвокати и ще дрънчат за кръвнина!Жалко за загиналото дете.