Псувни, блъскане, обиди: Рускиня изгонена от заведение заради такса WC

Случката е заснета на видео и публикувана в социалните мрежи
Обновена: 6 сеп 2019 12:01 | 6 сеп 2019 07:30,
548
Псувни, блъскане, обиди: Рускиня изгонена от заведение заради такса WC
Снимка: кадър Нова тв

Нов скандал с чуждестранни туристи, дошли на почивка тук. Собственик на ресторант в стария Несебър изгони жена от заведението, като преди това я наруга.

Причината за скандала - жената отказала да плати 1 лев за ползването на тоалетната. Всичко е заснето на видео, разпространено в социалните мрежи.

Кадрите са заснети в едно от реномираните заведения в Стария Несебър. Туристите не платили такса за тоалетната, разказва Юлвие, която се грижи за чистотата на санитарните възли.

„Дойдоха и им казах, че се мотаят в ресторанта. Не бяха седнали, нито поръчали. Уведомих, че ако седнат като клиенти и си поръчат, тогава тоалетната ще бъде безплатна. Едната туристка ме изблъска. Влязоха в тоалетната и ми се изсмяха”, разказа Юлвие Юмерова пред "Нова тв".

Сменили няколко пъти масите, на които сядали, но така и не поръчали нищо. „Затвориха менютата и тръгнаха. Аз ги спрях и им казах, че ми дължат 2 лева за тоалетна, защото не бяха клиенти на заведението. Пак бях изблъскана и ми отказаха да платят”, добави Юмерова.

Тогава се намесил наемателят на заведението. „Тази жена е бутана всяко лято, блъскана е като говедо. Човек какви нерви трябва да има? Ако това е нивото на туризма, моите уважения, мерси за такива туристи”, коментира наемателят на заведението Борислав Борисов. На въпрос дали отчита като грешка това, че е напсувал туриските Борислав отговаря така: „Не го отчитам, а тяхна грешка е, че се подиграват с нас и това е от години."

От Комисията за защита на потребителите обясниха, че нямат получен сигнал и не могат да вземат страна в конфликта.

Това е поредният инцидент с чужди туристи, който става публичен чрез социалните мрежи. В началото на сезона, арестуваха управител на хотел в „Слънчев бряг” заради агресия към израелски туристи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


548
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
352
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СПИРАЙ ВСИЧКИ ЧАРТЪРИ ОТ РУСИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ ВЕДНАГА! ВЕДНАГА!
351
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Не вярвамТук брат не е до вярване. Напълно е възможно...Говорим в БГ за богати туристи, но освен тоалетна за 1лв. друго не предлагаме и по-тъжното е, че не можем и да предложим... Нивото на бизнеса е такова.При арабите (Дубай) има нощувки от 10 000 долара, а в БГ 20 лв. и кенeф за 1 лев.То какво да искаш от държава в която политиците ходят да режат лентички на тоалетни...
350
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпроса е за просташкото поведение на една рускиня. Всъщност няма никакъв въпрос, наглия руски *** си го просеше, не може да се отнасяш с персонала като с парцaл.
349
10
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Според мене просто са направили скандал и го раздуват по медиите, за да ни умиришат националния празник. Да сие бават майката! Както каза онзи *** вчера - да спрат всички чартъри!
348
9
 
20
 
! Отговори
Маяковски преди 4 години
" А на палубе дрался дурак болгарин" - Власдимир Маяковски.Всички обсъждате тези 2 лева!Не е въпрос за 2 лева , а за просташкото поведение на един български мъж.
347
17
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Руснаците просто са идьоти. Низко племе. Въобще няма какво да се коментира. Човекът го е казал - на руснака има само един начин да му обясниш нещо:"вдарил палкой ему по голове, и он присел"
346
4
 
11
 
! Отговори
Tоп новини преди 4 години
Псувни, блъскане, обиди: Рускиня изгонена от заведение заради такса WC_________________________________________________________________За топ ид.иотите това са топ новините... Дори жълтите парцали се подиграват с "правоверните поданици на ББ"hahahha
345
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 377О, дааааа. Руснак на шведска маса е неповторимо изживяване.В ресторанта на хотела в Хисаря дето бяхме отишли за една събота и неделя миналата година имаше някаква група от руски бабички. Охраната проверяваше чантите на излизащите и вадеше мекици, варени кренвирши и парчета салам отвътре.На всичкото отгоре никой не се сещаше поне в найлонови пликчета да ги сложи, бутаха мазните мекици и кренвирши в дамските си чанти ей така.
344
4
 
13
 
! Отговори
Не вярвам преди 4 години
Поредната мутра от мутренския край на черноморието, който си е изплашил работничката (тоалетнаждийката)да льже че клиентитите от русия не са искали да си платят тоалетната!
343
2
 
19
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Не всичко е политиказа руснаците не знам,отдавна не се интересувам от тях..Сигурно пият яко,но при девет месеца при минус 40 градуса,как да оцелееш?..Но виж,за британците си прав!..Още в четвъртък вечерта пъбовете са пълни с народ,който се налива до припадък..Поне в Лондон..Пияни мъже и жени се търкалят по улиците..ФАКТ!..Който не вярва,да иде да види с очите си.МРЪСОТИЯТА навсякъде е поразяваща!..Британеца /доколкото има чисти британци в Лондон,де!/яде,хвърля на пода ,на улицата..
342
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Испания / а и по целия свят/ казват El Cliente siempre tiene razon - Клиентът винати има право. Ама не яли и пили...Пак са клиенти. -------- Да, ама не. Не са клиенти.
341
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
@ 358 - Бай Шиле...Не е обществена тоалетна да го разберат най накрая гламавите руснаци...Да-а в цивилизираните страни има общ. тоалетни може би имa и в Русия. Въпроса е защо ги няма достатъчно в BG. Тъй че бай Шиле е както ника си - невежа!
340
5
 
7
 
! Отговори
haha преди 4 години
До 378Крайно време е да се цивилизовате, дори и ако сте балканци. Не че това може да стане с *** но все пак опитайте нема да ви боли
339
12
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Ко4овикаш:-">Сърбаме им попарата на тези *** повече от 100години. Приписват си незаслужени роли в нашата история, правят ни на балами, държат се както си пожелаят, а не каквито са нашите правила"Каква попара сърбаш,бе душо?*** ли имат БЕЗПЛАТНИ военни бази на наша територия?..-НЕ,КРАВАРИТЕ от отвъд Океана имат!!Некакви "рашънски" закони ли действат на наша територия?..-НЕ!!..Действат "ЕВРОЗАКОНИ"!!...каква е тая ПРЕЩУРА мантра,която са турили в устите ви?!..?!?!
338
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това с *** е най-голямата тъпня което може да се измисли...Гати дъното сме ударили... В новините се пише ка ***....и 2 леа...
337
0
 
7
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До Анонимен 372 Платото в китайския ресторант е огромно и един човек не може да го изяде. Там е друго. Предлагат ти остатъка от храната да си я вземеш в къщи.
336
6
 
5
 
! Отговори
Не всичко е политика преди 4 години
Всички англичани и руснаци са алкохолици, всички американци не знаят география, всички българи крадат, просят и имат по 10 деца...Е, нееее...!
335
2
 
14
 
! Отговори
haha преди 4 години
Аз като работих сервитьор, два рускини си поръчаха една супа с две чинии и си разделиха супата.****************************************************************************Забравил си за безплатния хляб. Поискали са поне 3 хляба, 2 за супата и един за по път. Нали душо?
334
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие виждали ли сте как се държи руснак на ол инклузив с шведска маса???Имахме един пълнеше си джобовете с кюфтета! :D
333
0
 
6
 
! Отговори
Научете се да пишете преди 4 години
"туриските" и др....