Почина падналата от блок жена в Пазарджик

Нещастен случай, опит за самоубийство, полицията разследва
26 сеп 2019 15:42, Петя Славова
3
Почина падналата от блок жена в Пазарджик
Снимка: архив, Булфото

50-годишната жена, която тази сутрин падна от тераса в пететажен блок в Пазарджик, е починала, съобщават от Областната болница в града.

Още по темата

Жената е била приета там в критично състояние. Въпреки усилията на лекарите, малко по-късно е издъхнала. Според медици, при полета от голяма височина е получила несъвместими с живота травми, пише "Марица".

Инцидентът е станал около 8,20 часа сутринта. Съсед открил лежащата в безпомощно състояние жена, която живее на петия етаж в същия блок. Веднага подал сигнал на 112.

На място са изпратени полицейски екипи и линейка, а малко по-късно – и криминалисти, които са направили оглед на местопроизшествието. Разпитани са очевидци и близки на загиналата.

Предполага се, че става дума за нещастен случай. Проверяват се обаче и версиите за опит за самоубийство, както и дали има склоняване към това да посегне на живота си.

Образувано е полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
37
 
! Отговори
Бог да я прости преди 4 години
Откога е без парапет балконът?
1
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това си е чисто самоубииство ако някой не и е помогнал да падне. По интересното е какъв е този балкон бе парапет както прочетох в по раншна статия. Балкон без парапет и то на петият етаж е много интересно. Нарочно ли е махнат или сее срутил от старост. Бог да прости жената в Мутроландия при джобният тенис така се живурка с летене от балкони. Преди години се палеха сега летят от балкони а нашия троши летви по южна корея.