Млад мъж плаши шофьори с газов пистолет

Стреля на кръстовище на пътя Брестник - Пловдив
1 окт 2019 18:22,
21
Млад мъж плаши шофьори с газов пистолет
Снимка: архив "Булфото"

Двама мъже са задържани за стрелба с газов пистолет на пътя Брестник - Пловдив, предава БНР. Сигналът е подаден от 28-годишна шофьорка, според която от движещ се пред нея лек автомобил "Воксхол" е произведен изстрел с оръжие във въздуха.

Още по темата

Психично болни се барикадират, стрелят… всеки може да е жертва

Докато изпреварвала колата от Воксхола, стрелбата се повторила. След сигнала екипи на Първо РУ спрели автомобила край кръговото кръстовище за Брестник, Белащица и Пловдив. Установено е, че през прозореца е стрелял с газов пистолет 23-годишен пътник на предната седалка.

Оръжието е иззето, а справка в полицейските масиви показала, че той и шофьорът са криминално проявени.

Двамата са задържани за едно денонощие, като е образувано бързо производство за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Да тъп преди 4 години
Забравих и метреси, тяхната е най-зле, карат джипчетата на гологлавия дебели%чъки, плешиви чичко или батко паричко, и си мислят, че джипчето ще стане тяхно, но уви, след 2-3 годинки идва новата гвардия, по-сочната, а те като прецъфтяло мушкато търсят балък програмист или медик, но късно е либе за китка, и те не ги искат вече. Защото са амортизирани морално и физически.Фройд го е описал , Юнг също.А сега затворете очи колеги, и си представете си един по-добър свят, без жени на пътя, гот,а!
10
1
 
0
 
! Отговори
Да тъп съм преди 4 години
В БГ добри въртигевречки са 5% от жените, но те са изключение от нормалността, като изключение от нормата, повечето са изку%кали тотално, неомъжени, разведени, стари моми, лекуващи разкраченият си феминистически статус в автомобила с антидепресанти, успокоителни и др.По-бедните хранят уличните котки, или бездомни кучета в кварталите.Липса на истинска мъжка ласка заместена от опипване на скоростния лост и разкрачената поза, запълват емоционален дефицит и заместващ хармоничния семеен живот
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Тези не си ли дават сметка че има много хора с бойни законни пистолети и може да им отнесат *** черупки. Ако бяха попаднали на такъв с гаранция вече щяха да са в моргата."Ако някой стреля по тебе и изчезне, ти какво правиш?а) Обаждаш се в полицията и гледаш, да не с сбълскваш с него.б) Натискаш газ до дупка, вадиш пистолета и почваш да стреляш на оживен път напосоки, по някой, който вече бяга от теб.Хубаво ги приказваш, ама ще ежиш заедно с другия откачалник ...
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ОПЕЛ с десен волан ли е било?
7
12
 
4
 
! Отговори
Да тъп съм преди 4 години
Истинските дами имат шофьори.Българските въртигевречки създават стрес на пътя, писна ми от кифли непознаващи Правилникът, Регулировчикът, отнемане на предимства, отнемане на дистанция, червящи и лакиращи нокти на червено.Жените са грозни, когато си разкрачват четала и въртят геврека.Извод женете се за добри селски моми, максимум -пазарска количкОт хиляда жени пет умеят да въртят геврека, анатомия бро, а тези пет въртящи добре геврека са изкукали тотално - Бог не е създал жената за шофьор
6
2
 
6
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
Пиши на български ве неграмотен Тиганино!В България се пише и говори на български!Патлажан :-) :-) :-)
5
10
 
3
 
! Отговори
Медалът преди 4 години
Като не им мине номера на шоферките, агресивни, нагли и прости - с поведение на каруца"рки, почват да се изживяват като жертви.Да не казвам кви номера въртят, като онея по магистралите.
4
12
 
5
 
! Отговори
Медалът преди 4 години
Медалът има две страни.Младите шофьорки до 45 г. - стават все по-нахални, нагли и агресивни.Все пак са продукт на демокрацията.Има нещо ужасно грозно в жена разкрачила четала на ***, въртяща геврека.После що мъжете ставали гейове, при таки жени...
3
1
 
7
 
! Отговори
x преди 4 години
Тия са гледали много уестърни.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време е да се помисли сериозно за въвеждане на химическата кастрация, като ефективно средство за борба с подобни ***. Така ще се постигнат два ефекта, първо ще се усмирят и второ няма да създават потомство, носещо гнусния им ген. Обществото само ще спечели от това.
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези не си ли дават сметка че има много хора с бойни законни пистолети и може да им отнесат *** черупки. Ако бяха попаднали на такъв с гаранция вече щяха да са в моргата. Майтап си правят със смърта. Колко ли трябва да са кухи тези сеяндурчета че да си подмятат ковчега.