17-годишен подкара мотоциклет, блъсна се в стълб и почина

Инцидентът е станал близо до град Симитли
15 окт 2019 09:35,
39
17-годишен подкара мотоциклет, блъсна се в стълб и почина
Снимка: Pixabay

17-годишен младеж е загинал при катастрофа на пътя Черниче-Симитли. Това съобщиха от полицията в Благоевград. Инцидентът е регистриран около 04.15 часа на пътя между с.Черниче и гр.Симитли.

Още по темата


Полицията допълва информацията, че 17-годишен неправоспособен водач от село Полена, управлявайки нерегистриран мотоциклет и движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, губи контрол над превозното средство, излиза в дясно от пътя и се блъска в метален стълб. В резултат на инцидента водачът е починал на място.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
До Анонимен 32А семейството къде е? Защо МВР? Те ли трябва да възпитават?
32
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момчето наистина беше много надъхано и глупаво и плати най-тежката цена , Лека му пръст ,, друг е въпросът - къде са по това време правоохранителните органи - СПЯТ в патрулките . ,,момчето е изминало от домът си около 7 километра с мотор който се чува доста отдалеч в тази ранна сутрин . А иначе полицайте от град Симитли са най-добрите ..... да констатират фактите .
31
0
 
1
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Мотора на снимката е страхотен.
30
0
 
2
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 4 години
Казал го е народът, каквото повикало-такова се обадило.
29
0
 
9
 
! Отговори
софиянец преди 4 години
До Krom Родителите му са виновни, разбира се! А такива като тебе подкокоросват лапетиите да вършат щуротии. И не мога да изпитвам симпатии към шумотерористите, когато нощно време пробват мощни машини по булевардите в трада. Напротив.
28
2
 
8
 
! Отговори
Мария Атанасова преди 4 години
Евала на малкия, ашколсун! Тръгнал е да си мъсти, някой ашладисва някоя млада кифла, дето си е наумил, че е за него. И такива Шкембето ще ги кани за казарма?! Боже опази българските офицери. Иначе за малкия - добре, да повлече крак и за други негови приятелчета с мотори. Нека ВСИЧКИТЕ без акъл и книжки се изтрепят по нощите по чукарите. Адмирирам! Като чуя за Симитли, и се сещам за Агромах и любовта на Б. Борисов, онази- мъжката...
27
0
 
23
 
! Отговори
На чия съвест... преди 4 години
Младежът си е платил мерака да лети с вятъра...Обаче...КОЙ му е купил този мотор? Баща му? Дядо му? Майка му? Нали знаят, че той ВЕДНАГА ще го яхне и ще го пришпори с пълна газ! Ей тия хора носят вината за погубените младежи, защото те САМИ НЕ МОГАТ ДА СИ КУПЯТ нито мощни мотори, нито коли "бегачки".
26
0
 
19
 
! Отговори
xczx преди 4 години
Тия стълбове хич не са толерантни начи
25
2
 
12
 
! Отговори
Панайот преди 4 години
Кром, кат тий толкоз жал за тоя шебек бегай САС шпаклата да го изчагъркаш от стълба. Не води тука проповеди, ам слизай от маторя и бъди полезен с нещо за тая даржава
24
2
 
18
 
! Отговори
Предприемач преди 4 години
Стълбът как е? Каквото си е направил, никой не може да му го направи. Добре че няма пострадали хора. Такива като тоя кром дето оправдават безмозъчните с мотори за по 1000 лв мислещи се за вървежни гъзета са същите екскременти като тях.
23
17
 
10
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До До кром - голямо разсъждение извади. Мани. Чакай да те светна нещо. Никога не казвай никога. Твоето дете само ще определи дали ще кара или не мотоциклет. Междувременно, вчера на пътя при челен сблъсък между два автомобила загинаха шест човека. Те заслуженото ли си получиха? Да, карам мотоциклет, харесва ми и го правя за удоволствие. И да те светна още нещо - да си "лузър" не е карането на мотоциклет или друго, това е да носиш в себе си злоба и ненавист - огледай се в огледалото!
22
1
 
10
 
! Отговори
селянин преди 4 години
ами всичко е ясно защо трябва да има досъдебно производствовиновни са родителите дет са отгледали такова ***
21
2
 
11
 
! Отговори
Ханибал преди 4 години
Ей krom ли си, и.ди.от ли си не знам, ама си затвори ми.риз.ли.вата уста и стига обижда хората! Не ме интересува дали някакво ***.ло.умно същество се е утрепало. Радва ме, че не е завлякло невинни хора с него! Да би мирно седяло,не би чудо видяло!
20
3
 
5
 
! Отговори
тъй де преди 4 години
Чудесно!
19
6
 
20
 
! Отговори
До кром преди 4 години
Всеки си има мнение мен, разбирам че си моторист, аз пък съм шофьор. И всеки ден срещам мотористи, и половината от тях нямат грам мозък и са потенциални убийци. Един се утрепа в ремарке на камион на 100 м. предд мен. И честно, трябва да ми пука за тези ли....Е не, пет пари не давам, получили с а си заслуженото. Моето дете никога няма да кара пистов мотор, заляга над книгите и го вълнуват едни по- други ценности. Моторите са за лузърите, които няма с кво друго да изпъкнат
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТози защо нее бил в леглото къде са гледали майка му и баща му.Къде са гледали.... ?Ами гледали са го как си купува тая трошка наречена от него мотоциклет.... Гледали са го как се сам си го поправя .... Гледали са го как "върти гуми" пред дома им... Гледали са го как бръмчи из селото и плаши кокошките ...Да ме мислиш че тоя мАтор с който се е убило милото детенце го е намерило около 4.10 същата сутрин малко преди да го "подкара" за първи път и да се размаже в тоя лош. лош стълб ?
17
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
17 годишен, без книжка, шпори в 4 часа след полунощ с нерегистриран мотор. Резултатът е предвидим.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 11Мии ... виж, то нямам как да го гледаш 24/7.
15
15
 
2
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Венчето - значи според теб с.мръдло, това, че намирам факта, че човек е загинал на 17 години ме прави "***"? Направо дрънкаш от простотия. Напразно четеш Вазов. Така и не си докоснала смисъла.
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До kromАз на 17 вече знаех, че съм смъртен.