Стара печка отне живота на дядо в Монтанско село

Пожарникарите са намерили овъглен труп
12 ное 2019 12:58,
3
Стара печка отне живота на дядо в Монтанско село
Снимка: Pixabay

76-годишен мъж е загинал при пожар в село Челюстница. Това съобщиха от полицията в Монтана. Сигналът за пожара е подаден на 11 ноември 2019 г. около 20.00 часа.

Огънят е възникнал в къща в село Челюстница, обитавана от 76-годишен самотноживеещ мъж. Пламъците са потушени от служители на пожарната в Монтана.

Още по темата


Пожарникарите са посетили местопроизшествието. Извършен е оглед, при който е установено, че в резултат на пожара е унищожена дървената дограма и покривната конструкция, обгорени и опушени са стените. В стая на първия етаж, върху пружина за легло с метални табли, е намерено силно обгоряло и овъглено човешко тяло, за което се предполага, че е на 76-годишния собственик. В стаята е открита и стара готварска печка на твърдо гориво.

Към момента не са установени данни за умишлен палеж. Причините за пожара и смъртта на възрастния мъж са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До кога Борисоф ще увъглява родителите ни!Народе???
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1А може би просто са било на работа, защото ... това правят повечето хора през деня по средата на седмицата ...
1
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стар човек без наблюдение от млади хора е опасно. Сигурно децата и внуците му са в чужбина да печелят щото тука Шлангажията е създал много работни места с по 2 000 лв заплати. Безработицата е намаляла щото според шлангажията има текезесета и заводи. Бог да го прости човечеца за това ли е заслужил жив да изгори. Защо по времето на бай Тошо старите хора не правеха пожари защото децата и внуците им ги гледаха. А сега Шлангажията ги гледа.