Онлайн брак: Пловдив пуска е-обслужване за младоженци

Малдоженците ще могат да дадат заявление за брак онлайн
24 ное 2019 10:05,
8
Онлайн брак: Пловдив пуска е-обслужване за младоженци
Снимка: Pixabay

Пловдив ще дигитализира заявленията за граждански брак и ще бъде въведено онлайн обслужване на младоженци, съобщиха от пресцентъра на общината.

Новата система ще позволява на желаещите да сключат граждански брак не само да запишат час и дата за сватбения си ритуал от разстояние, но и да подадат заявления за изнесен ритуал, да изберат мястото и да заплатят всичко онлайн. Електронната система реално ще започне да функционира от 1 януари следващата година, предава Bulgaria ON AIR.

Младоженците ще получават на посочен от тях електронен адрес служебна бележка и списък с всички необходими документи, които трябва да бъдат подготвени за сключване на брака.

Няколко дни преди самия ритуал ще получат и подсещащо съобщение с датата, на която трябва да донесат документите и датата, на която ще сключат брака. Адресът, на който ще бъде активна системата, е: www.radostniobredi.plovdiv.bg, се посочва още в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 2 MGTOWКоя ли пък вече ще си сложи торбата да ражда деца без брак ?Чакай, какво искаш да кажеш с това? Ако може някой от форума да обясни твоя коментар?
6
1
 
6
 
! Отговори
Minuva42 преди 4 години
Хм... Интересно. Спрямо закона за защиа на потребителите, всичко поръчано онлайн можеш да го върнеш в 14 дневен срок :)
5
5
 
0
 
! Отговори
СероМаратон преди 4 години
Аз пък организирам Първия СероМаратон, търсим таланти сМиризливиЛайна
4
5
 
0
 
! Отговори
Чики Рики преди 4 години
Брао, сега за тези дет неа се женят, организирам Първи Национален Турнир поЧикии, наградата е едногодишен абонамент за вазелин от най-близката аптека
3
2
 
9
 
! Отговори
Пак питам преди 4 години
Ще бъде ли възможно кварталната интригантка да пусне такава молба от името на Пешо, дето от 2 години е гадже на Ленчето, ама документите да са за брак с Верчето? После лелята ще проглуши ушите на махалата: "Една жена на пазара каза, че Пешо е бил дузпата на Ленчето и ще се жени за друга. Кой сега ще вземе Елена, вече употребявана? Лелеееей!"Ако внукът на лелката е хакер, що не?Причината? Бабата на Ленчето преди 36 години казала, че туршията на Гочевае по-вкусна от тази на въпросната лелка.
2
10
 
5
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
Каквито и улеснения да въведат мъжете все по-рядко са навити да слагат главата в торбата и да участват в тази узаконена проституция. Просто докато няма промяна в чипа на повечето жени и на обществото, браковете ще са все по-малко, по-кратки. В момента бракът е напълно в полза на жената, и в ущърб на здравия разум. На последните сватбени фотографии много се смея. На тях жените са като улучил ловджия, а младоженецитекато отстреляни зайци.
1
0
 
6
 
! Отговори
КондЮ преди 4 години
Това трябеа да е нещо нормално за повечето услуги. Проблемът идва от това, че за повечето се иска електронен плдпис който незнайно защо в България се плаща у то за година.Много услуги на електронното правителство се бавят умишлено .... хранилка на лелички са