Немаркирани коли ще дебнат по пътя по време на празниците

Камионите над 12 т. ще бъдат с ограничено движение
Обновена: 23 дек 2019 20:07 | 23 дек 2019 19:05, Ния Христова
21
Немаркирани коли ще дебнат по пътя по време на празниците
Снимка: Булфото

Тежък трафик се очаква по пътищата из цялата страна заради предстоящите празници, съобщи Bulgaria ON AIR. Засилени проверки на патрулите има навсякъде, като част от тях ще се извършват от немаркирани коли.

Служителите на органите на реда ще следят за превишена скорост, употреба на алкохол и наркотици, както и дали автомобилите са оборудвани за зимни условия.

Заради трафика от 16 ч. до 20 ч. движението на камиони над 12 тона ще бъде ограничено по автомагистралите и натоварените пътища.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
вгз преди 4 години
Целта на закона е да има такъв на хартия, но да се прилага, както на управляващите им отърва. Именно за това рецидивисти с по 20+ присъди са на свобода, именно за това убийци на умишлени и неумишлени убийства са с условни присъди. Това ще е така, докато не се появи рестриктивен закон, който вменява задължения на държавните служители да спазват и прилагат останалите закони. Това ще удари и съдиите с техните присъди, както и всички останали структури в държавата.
16
1
 
2
 
! Отговори
вгз преди 4 години
17, това, което си го написал, е много ***. Или ще са коли на КАТ и ще са обозначени, или после снимките от останалите ще паднат още на първа инстанция - Административен съд, съответна област (София, Варна и т.н.).В Германия, Австрия, Швейцария камерите са по пътя, но има достатъчно персонал и автоматизация на процеса. Всички камери минават задължителните годишни метеорологични тествания, за да не може и по този параграф нарушителя да обжалва.
15
1
 
9
 
! Отговори
ghj преди 4 години
Днеса, ето Ви идея за статия. Напишете една статия как се използва Й, че неграмотните са повече от грамотните вече. Изпростя народа.
14
7
 
7
 
! Отговори
Ss преди 4 години
Целта на закона е да се спазва ! Като неможете ще си плащате глобите ! Като не можете няма да карате ! Всички коли на КАТ трябва да са цивилни и с камери ! Само да се движат да снимат и по пощата да пращат! Като не си плащате колата на съдия изпълнител защото с нея е извършено престъпление и сагата приключи ! Само на *** му пречи да спазва законите и когато ги нарушава да си плати за това !
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колите може и да не са маркирани, но трудоустроените генетично увредени потомствени корумпирани непрокопсаници, са като дамгосани. Личат си в тях от километри.
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целта на закона е да се опазват животът и здравето на участниците в движението по пътищата, да се улеснява тяхното придвижване, да се опазват имуществото на юридическите и физическите лица, както и околната среда от замърсяването от моторните превозни средства.Трябва контрол. Ловджиите дебнат. Контролните органи контролират. Следят за спазването на закона.
11
2
 
17
 
! Отговори
Българин 1 преди 4 години
Ако и катаджийте бъдат "немаркирани" работата ще е супер!Само простотии ,а резултат никакъв!!!
10
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ало това да нее тук в Австрия бе. Тук има цивилни автомобили които се движат по магистралите и ако забележат нарушител минават пред автомобила и на задното стъкло се изписва СЛЕДВАЙ МЕ. Изкарват автомобила нарушител извън магистралата показват на водача видео с нарушението и му налагат глоба. При вас знаете ли как ще улесните Мутрите да си правят гаргара с народа. Вие не сте нормална държава за да ги правите тези номера. Аз никога няма да се подчиня да тръгна след цивилна кола в бг.
9
2
 
29
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Крият се като мишки, вече и с цивилни коли. Какво ли няма да изсмислят, че да събират повече глоби. А за убийците на пътя и за живота на българите и жертвите от катастрофи кой мисли ? Мисли се само как да се напомпа повече бюджета, че да се разпредели повече за ла*няните им г*зове!
8
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
игри на криеница ... дебнене ... милиционерски похвати :))))
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И понеже е модерен мъж образцов човек бизнесмен за пример искам да ми продаде урок по бизнес икономика не съм бил на тоя урок навремето тои е образцов човек интелигентен може да опресни знания весели празници
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докъде я докарахме то добре *** си викам ако ми се опре понеже тои е номер 1
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аиде бе ще ида да си зема един жип че напоследък поевтиняха само че не мога да го подкарам та ще извикам колегата на баща ми да направи една разходка с гаджето и да докара джипа може после да има парти несе знае
4
6
 
7
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 4 години
И как КАТ ще РЕСПЕКТИРА нарушител който кара собствен автомобил , АМА РЕГИСТРИРАН НА ФИРМАТА МУ ? Като го глоби, а глобата мине като фирмен разход ли !
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще дебнат ама няма да спират джигитите а само ще ги снимат и глобяват че да се пълни бюджета на герберастията дето е похарчен още предварително! Колкото повече нарушения и глоби..толкова повече пари за герберастията!На герберастията изобщо не и дреме кой кого е убил на пътя или се е самоубил!Парата прай борбата!
2
2
 
31
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 4 години
Даааа КАТ не контролира , А ДЕБНЕ !!!
1
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе тиквенска работа!За тиквите и милицията им народа е враг номер 1!