Жена почина, блъсната от кола в Панагюрище

Тежкият инцидент е станал в петък вечер около 23 часа
10
Жена почина, блъсната от кола в Панагюрище
Снимка: БГНЕС

45-годишна жена е починала, след като е блъсната от лек автомобил на улица в Панагюрище, съобщиха от полицията в Пазарджик.

Тежкият пътен инцидент е станал в един час преди полунощ в петък вечер.

Установено е, че 18-годишен шофьор е управлявал лек автомобил "Фолксваген", когато жената е тръгнала да пресича пътното платно. Водачът не е успял да спре навреме и е ударил жената.

Пострадалата незабавно е откарана в местната болница, където малко по-късно е починала. Пробите за употреба на алкохол и наркотици на водача са отрицателни. Той е задържан за 24 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
4
 
! Отговори
Продължение преди 4 години
Връщам се от Чехия и направо в Кресна при приятел. Е79- тировете "хвърчат" с 80-90км/ч.,никой не спира, а бордюра 30 см. (и то туко що направен).Малеее, викам си къде е манталитета, културата и отношението на хората, къде нашето.
7
1
 
5
 
! Отговори
Умен човек преди 4 години
Те пък тия на 21 много акъл имат ще кажеш.Трябват други драстични мерки - конфискация на кола примерно.
6
0
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Пак пишлемешко изпълнение. Направете възрастта за придобиване на шофьорска книжка в България 21 години. Бог да прости загиналата, съболезнования на близките!
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пешеходната пътека е с ПРЕДИМСТВО!Аз съм трудно-подвижен и когато бях в Чехия, в центъра на Прага, още преди да съм слязъл на пътното платно, колите ми направиха шпалир и от двете страни не тръгнаха докато не прекосих пътя.
4
0
 
13
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
"Тежкият пътен инцидент е станал в един час преди ПОЛУНОЩ в петък вечер.Установено е, че 18-годишен шофьор е управлявал лек автомобил "Фолксваген", когато жената е тръгнала да пресича пътното платно. Водачът НЕ Е УСПЯЛ ДА СПРЕ НАВРЕМЕ и е ударил жената."Де го оня сурикат, да обясни, как се спира кола с над сто километра в час? Бог да прости жената! Тя не е много виновна, че убиеца е карал като на рали!
3
0
 
21
 
! Отговори
Жалко за... преди 4 години
..загиналата жена, нека почива в мир!Хора, карайте внимателно! Пазете себе си и околните! Панагюрище е градче с десет улици на кръст и в 23:00 я има две-три коли по тези улици - я не... Как се е стигнало до този трагичен инцидент, при тези обстоятелства, просто не мога да си обясня...
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
обикновено се пише, когато пешеходец е блъснат на зебра. тук май през нощите решила да мине през просото, шофьорите ни са зле, но и пешедоците ни са не по-различни от овцете и кравите.
1
5
 
12
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Ей тези жени ! Така и не се научиха да погледнат дали има кола 10 м от пешеходната пътека и тогава да преминат.