Арестуваха мъж от с. Буковлък, заплашил с убийство съселянка

Образувано е досъдебно производство
10 яну 2020 17:30, Петя Славова
7
Арестуваха мъж от с. Буковлък, заплашил с убийство съселянка
Снимка: Pexels

Мъж, заплашвал своя съселянка с убийство е била задържана, съобщават от МВР. Инцидентът е станал на 8 януари около 16.00 часа в село Буковлък.

58-годишен мъж е отправил закани за убийство към жена от същото село, която е на 50 години. След подаден сигнал, нарушителят е задържан от органите на реда.

Мъжът остава в ареста до 24 часа. Уведомен е дежурен прокурор и е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4Правилно казваш. Заплахите са вид изнудване. Има златно правило - изнудват ли те, не отстъпвай и не се поддавай! Отстъпиш ли веднъж пред изнудвач, никога няма да те остави на мира
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мене майсторите на покриви ме обраха в квартал на София и полицията каза защо им даваш ми защото съм *** не защото са ме заплашвали а прокурора каза, че нямало престъпление те си искали аз съм давал!Така, че преди да ме пита някои защо го пиша това ще отговоряПиша го за да знаете, че ако ви заплашват и вие се уплашите си е за ваша сметкаБраво на жената, че не се е уплашила и се е оплакала
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Населението на това село е съставено почти изцяло от потомци на онези роми, които Т.Ж. докара от Гърция и от които Гърция с радост се отърва, защото тези хора от векове са се препитавали само чрез разбойничество.Знае се, че те въртят търговията с дрога в Плевен. Знае се, че са въоръжени, включително и с автомати. Знае се и се трае. На някои така им е удобно. Защо ли?
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъж, арестувана.???