Задържаха двама за жестокото убийство в Галиче

В момента се разпитват от полицията
Обновена: 11 яну 2020 21:05 | 11 яну 2020 19:51, Петя Славова
153
Задържаха двама за жестокото убийство в Галиче
Снимка: Булфото

Двама са задържани за жестокото убийство на 18-годишно момиче от Галиче, съобщава Нова тв по неофициална информация. В момента се провеждат разпити. Задържаните са криминално проявени. Преди година те са пребили жител на Галиче с камъни.

Още по темата

Момичето бе намерено рано тази сутрин в двора на къщата, в която живее с прерязано гърло.Бащата на жертвата работи в чужбина, а майката е напуснала семейството. Момичето е ученичка във врачанско училище.

Според съседи момичето било кротко и добро. Андрея често споделяла, че се страхува, но на никого не разказала точно от какво. Само помолила съседката баба Илиана да поглежда към тях и да я пази преди 3-4 дни, когато решила, че няма да нощува у чичо си, както до сега.

Всички жители на Галиче са в шок от случилото се.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: полицияубийствоГаличе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Dobre e do kato nqma spazvane na zakona taka shte e
93
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо трябва да има такова убийство в Галиче или на друго място -защото няма държава.Ние живеем в тази държава трябва да сме сигурни че като се приберем у нас ще сме в безопасност -колка от вас се чувсват в безопасност в една държава на кукловоди .Стига сте били кукли на конци трябват протести
92
3
 
6
 
! Отговори
БДЖ София преди 4 години
Грешката е на Управлението на ГЕРБ,Живков беше железен такива цял живот чукаха камъни в Затворите,колко убиха и изнасилиха?Няма реакция само се казва по ТВ.Анархията залива държавата-територия,милицията трябва да контролира,селата за обезлюдени живеят пенсионери и некой етноси..Пълна джунгла.Няма да има решение,важното е футболното игрище в Банкя.
91
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В БГ-то има един сериозен проблем.Той е"Закон за защита от злоупотреба със законите"Точно този проблем,ако бъде решен,политическата каста,предоставила власт на шайката ще бъде разгонена и ще си получи заслуженотоДруг път за решаване на проблема има,но това ще са зверства на принципа,зъб за зъб,око за окоПрез хилядолетната история на човечеството мир в обществата се е постигал единствено чрез законодателни промени удоволетворяващи потиснатите и стриктно спазване на закона или след масово насилие.
90
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен 2. преди 4 години
Много жалко за момичето,за съжаление не само при малцинствата се случва подобни трагедии,не отдавна и в София имаше подобен случай. Не са виновни малцинствата за това окаяно състояние на България,а управляващите,които единствено крадат и лъжът. Наистина много жалко за момичето.
89
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С влусането си в ЕС си подписахме смъртната присъда.Политиката на ЕС е само една: развъждане на черни по европрограми.
88
10
 
7
 
! Отговори
Митев преди 4 години
До наивник По времето на Тошо бяхме най-богатите, нали? Наистина си наивник
87
13
 
8
 
! Отговори
гешев преди 4 години
До Г.Димитровако не беше капитализма, сега нямаше да драскаш тук, а щеше да пасеш кравите на село.
86
5
 
4
 
! Отговори
Честито преди 4 години
До наивникДо тук на трима им харесва, цъкнали са палец надолу!
85
1
 
71
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Не може да стоим безучастни, дори момичето да е от "ромската" прослойка... тези гавази стават все по-лоши и това дава знак на всички инакоподобни животни, че могат да убиват, защото хората не ги вълнува.Това означава, че кражбите от къщите ни, обирите на бабите и дядовците ни, телефонните измами, побоите (да не продължавам..), ще стават все по-чести явления! Трябва публичен линч.Истината
84
9
 
55
 
! Отговори
наивник преди 4 години
Защо България е най-бедна в Европа?КАПИТАЛИЗЪМ?В НАТО сме.В Европейския съюз сме,а изчезваме.Младите напускат България,а старите умират самотни.Не ми харесва капитализмът в България.
83
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледам я тая снимка и си мисля колко мързелив трябва да си да не си мръднеш пръста ден два и да си оправиш поне двора. А архитектът явно е бил под тежка наркоза - ако изобщо има архитект. Поне да си бяха сложили стъкла на тия подобия на прозорци. И там няма цяла врата! А отпред това е външна тоалетна, която има син *** на нея. Вляво има някаква кола с отворен преден капак?! Явно е последната къща в това село - зад нея няма нищо. И всички се сещаме за етноса...
82
1
 
36
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 4 години
Няма ли някой мъжкар да иде да ги изколи с моторна резачка тия и да ги излежи? Някой трабва да свърши работата на държавата и полицията.
81
2
 
38
 
! Отговори
муспи преди 4 години
За тази България евреите работят от 30 години, а и преди това не са стояли със скръстени ръце, пък вие пишете че това било, че онова, че не можете да разберете какво става.
80
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затова бат Ценко е нужен, само той можеше да решава кой и защо да на съветва, да имаше по негово време убити, май нямаше, някакви ще набият жител на селото и славната ни полиция ще си трае. Бар Ценко си беше и полицая, прокурора, съдията в селото. Но се самозабрави и ..
79
2
 
22
 
! Отговори
до до96 преди 4 години
Тества се общественото мнение с цел проучване----------------Времето на тестовете отмина отдавна!!!!Програмата е включена и функционира с нарастващи темпове!
78
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бащата в чужбина.Майката върти куйрука някъде...А, детето изоставено само в края на почти безлюдно село!Кой е по-голям "звяр" - убийците или родителите изоставиле 17 годишната си дъщеря на произвола на съдбата в някаква затънтено и запустяло село???
77
3
 
14
 
! Отговори
до 96 преди 4 години
Тества се общественото мнение с цел проучване ;) Вие от dnes bg ли сте? :)
76
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зверовете са на изчезване, а човеците са вече 9 милиарда.
75
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 70 и 77,94 Това ли ти е,глобалното мислене? Умират хора от глад, не с прерязано гърло ,извършено от изверги.