Номинацията на Емил Димитров - Ревизоро за министър - логична

Популярността му била положителна, обясни доц. Михов
14 яну 2020 22:30, Петя Славова
25

Настоящият депутат Емил Димитров - Ревизоро е бъдещият министър на околната среда и водите. Номинацията му е на ВМРО и е обсъдена на заседание на коалиционния съвет при премиера Бойко Борисов.

"Тази номинация е логична и лесно обяснима. Той е изключително популярна личност и тази популярност е положителна. Нека да припомним, че прякорът му има своята положителна основа в Агенция "Митници" и в изпълнителната власт", каза зам.-председателят на ВМРО доц. Милен Михов в студиото на "Денят ON AIR".

Той определи Емил Димитров като човек с умения, познания и необходим обществен авторитет. И посочи, че номинацията е обвързана с много важно условие - Ревизоро да има подкрепа от управляващата коалиция, за да може новият министър да направи ревизия в сектора на водите.

Още по темата

Доц. Милен Михов коментира и водната криза в Перник: "Не бих искал да споря с прокуратурата, съдът ще се произнесе, ние се постарахме да се запознаем с данните. Ще спомена няколко факта - в началото на 2019 година в язовир "Студена" има повече вода, отколкото в началото на 2018 г."

От думите му става ясно, че обичайният приток на водата в язовира е 12,9 млн., като по време на снеготопеното е около 16 млн.

"През 2019 г. се регистрира един странен нисък приток на вода - 6 млн. И въпреки снеготопеното през април и май, язовирът е намалял на 11 млн. и половина кубически метра. От язовира до град Перник ежегодно се губят по 2 млн. кубически метра преди водата да стигне в пречиствателната станция", каза още той в ефира на Bulgaria ON AIR.

Зам.-председателят на ВМРО допълни, че загубите на вода от "Студена" до чешмите представляват от 80% от обема на вода.

"От 18 млн., които са разрешени годишно, 15 млн. отиват извън канализацията. Това се случва в продължение на години. За 10 години само загубите по магистралния тръбоповод, който е 8 км, се равняват на един язовир с обем 20 млн."

Доц. Михов е категоричен, че невиността на бившия министър Нено Димов скоро ще бъде доказана и е абсолютно несъстоятелно да се говори, че той е единственият виновен за кризата в Перник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако сложи перука хореографът Емил Димитров може да запее:"Ако си дал на жадния поне бутилка хладна със вода, не си живял, не си живял напраззно."
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Калинка.....
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За сведение на Доценто на Резовиро - оОбемът на водата не се мери в милиони, а в кубически метри, дебитът не се мери в милиони, а в литри за секунда,
18
0
 
4
 
! Отговори
Избирател преди 4 години
Този, когото ще избират за министър на водите, както и депутатите, ще е най-добре преди това да отидат да се изкъпят в Перник. По този случай, ще им пусната водата на хората.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Перничани вече могат да си отдъхнат от водния режим, от днес вече водата ще потече от чешмите.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Язовирозоро.
15
0
 
8
 
! Отговори
Iozeff преди 4 години
Поредната гавра с хората! герберска работа! Ревизоро е голяма балалайка!
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човека се занимавал със счетоводство и хореография. Второто ще му позволи на "Сурва" да подскача с вързани на пояса бутилки с минерална вода.
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е за завиждане да живееш в държава, в която единственото качество на министрите е, че имали "положителна популярност". Аз бих предпочел да има поне диплома на хидроинженер, вместо "положителна популярност".
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
доц. Михов?!?!?!Такива кифли са днешните дУценти.П.П. Тая е доцент колкото аз съм Папа.
11
0
 
10
 
! Отговори
мицпе преди 4 години
стига с тиа калинки не е логично пак да се избира министър от компроментирана партия
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ревизоро става язовиро.
9
1
 
11
 
! Отговори
. преди 4 години
Миуене, тя и Кака Куна, Кварталната К...ва има прякор, също положителен. Също е популярна. Хората искат ВОДА, не РЕВИЗИЯ! Не ги е еня на коя управляваща коалиция е удобен. Утре може и да не е такава.
8
1
 
12
 
! Отговори
Реизоро преди 4 години
Е чиста Пародия
7
1
 
14
 
! Отговори
Край преди 4 години
Логично е разбира се. Като малък Ревизоро е пил вода- значи разбира от вода
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вксичко е толкова пошло. Ревизоро е издигнат, защото ако бил Искрен Веселинов щяло да се отвори депутатско място за човек от Атака. Обединените и разединени "патриоти!Гнусни сметки на фона на задълбочаваща се водна криза.Тоя Ревизор ще ревизира безводието. Бушон за два-три месеца!
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещата в БГ стават все по-нагласени.. Толкова ли няма умни и кадърни хора в тази страна, че точно тоя е новият министър?
4
1
 
17
 
! Отговори
Odpo преди 4 години
Едни и същи некомпетентни наглеци... ПИСНА МИ!
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България се управлява от уникално прости и неграмотни селяни.
2
0
 
19
 
! Отговори
АнтиИдиотократ преди 4 години
Ревизоро ... скоро ще е Язовиро ...