Бащата побойник от Пловдив може да бъде обвинен в хулиганство

Учителите не доумяват какво се е случило
24 яну 2020 08:11,
38
Бащата побойник от Пловдив може да бъде обвинен в хулиганство
Снимка: БГНЕС

След агресия в пловдивско училище бащата, нахлул в класна стая в опит да се саморазправи с ученик, може да получи обвинение за хулиганство.

Още по темата

Мъжът е влязъл по време на час, след като дъщеря му се оплакала, че ученик от горен клас я е ударил.

Директорът на училище "Княз Александър Батенберг" Анета Вълева заяви пред bTV, че не е имало никакво спречкване, а момичето дори не е потърсило лекарска помощ. По думите й, става дума за бутнат чин, който се е ударил в детето при смяна на кабинетите, но не е имало никакви сериозни травми.

„Децата разказаха, че когато бащата на момичето е влязъл в класната стая, е бутал учителката и е удрял ученика“, заяви още директорът.

Ученикът е невредим, но не е бил на училище. Заради стреса и преподавателката е в болнични.

С децата са работили и психолози. А мъжът е бил задържан за 24 часа, след което освободен, но прокуратурата е образувала досъдебно производство, като се очаква да се повдигне и обвинение за хулиганство на бащата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
8
 
8
 
! Отговори
без деца преди 4 години
Не раждайте! Докатко училището е задължително и там едни ученици безнаказано бият други ученици, само *** би раждал деца, които да станат жертва на училището! Не стига дето сте дали деца на училището, ами сте и виновни, когато защитавате детето си! *** етнос дори и даскалите бие, и никой сметка не му държи. Тая държава нямя нужда от нас. Не и давайте деца, за да не сте виновни един ден.
14
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Потенциален баща,стани баща и тогава коментирай,отворко.Ако детето т и е подлажено на тормоз от и..отчета ще стоиш?
13
6
 
10
 
! Отговори
затова преди 4 години
Ето затова, драги хора в детеродна възраст, правете си сметката - ако раждзате деца, какво рискувате - задължително училище, в което едни ученици бият други ученици, а когато учителите 5 пари не дават и ви писне, та се намесите, вие сте виновни! Хем давате деца на тая държава, хем в училище другите ученици малтретират детето ви, хем нямате право на реакция!
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо разследваш какво точно се е случило. След това викаш родителите на момчето. Казваш им че ако те не вземат мерки, при следващ случай ти ще го направиш.Ако правиш нрщо, не е пред всички деца.И в крайна сметка...обичаме си децата, но не забравяме, че и другите деца са обичани от росителите. И не забравяме...че не можею да очакваме от децата да се държат като възрастни.
11
14
 
7
 
! Отговори
потенциален баща преди 4 години
Аз пък ако имам син, който ми се оплаче, че от него се е оплаквало момиче и бащата на това момиче отиде да се саморазправя с него, аз ще отида да се саморазправям с бащата на това момиче.
10
1
 
5
 
! Отговори
bai_jordan преди 4 години
"СъУчениците"
9
4
 
22
 
! Отговори
bai_jordan преди 4 години
Имам дъщеря и ако някой *** я тормози ще отида в училището, ще го предупредя пред целият клас, като се старая да бъда максимално спокоен. Ако въпреки това тормозът продължи ще му разбия главата в час пред съочениците му и въобще не ме интересува дали ще ме вкарат в ареста. Такива *** разбират само от БОЙ!!!
8
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не е начинът да се решава проблема.Ако бащата беше интелегентен щеше да се обърне към училищното ръководство,да се види какъв е случая,а не да се саморазправя с плесници.Щом той решава всичко с бой,показва колко му е възптанието и какъв пример дава на дъщеря си.
7
6
 
23
 
! Отговори
DO DO преди 4 години
И аз имам дъщеря, и трябва дакажа че съм спокоен човек, но ако тя ми сеоплаче че някой си приммат, син на други приммати, я е ударил или обидил, нема приммати живи да останат, брат, ше има кръв, сополи и жални писъци. Казах:)
6
9
 
9
 
! Отговори
До Анонимен 4 преди 4 години
Прав(а) си, но все пак има изключения.Има глезли, които за най-малкото нещо отиват да се оплачат на учителките, дори и в случаите, когато някой ги плесне, защитавайки се от тяхната агресия. За съжаление, така постъпват не потърпевшите, а онези, които са дразнили, ограбвали, или малтретирали някое дете, което се е защитило.Има и "порти" - щом види разправия между други деца, тича да доносничи на някоя учителка.В такива случаи педагогът трябва да знае как да се намеси. Но повечето пасуват.
5
4
 
23
 
! Отговори
Оплескани,но нахални преди 4 години
Директорката присъствала ли е на инцидента, за да знае, че ученикът не е ударил по-малкото момиче?За да бъде призната необходимостта от намеса на по-възрастен човек, нужно ли е последствията от удара да са такива, че да се налага лекарска намеса?Значи по-големите и по-силни момчета могат да вилнеят и да удрят, а по-малкото дете да си трае? Ако дежурният учител се е намесил, нямаше да има нужда да идва бащата.Ако не беше дошъл бащата, утре пак ще ударят детето му.Охраната как пусна бащата?
4
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоест дъщеря му е ударена, никой от училището на реагира, и той като отива да защити дъщеря си, поради бездействието на училището ще го изкарат него виновен.А коментарът на учителката, че удареното момиче не е потърсило лекарска помощ е несериозен. В училищата потърпевшите от насилие по принцип не се оплакват, и не търсят лекарска помощ . Вместо потърпевшото от насилие момиче да бъде защитено, сега ще изкарат насилника-ученик, който я е ударил потърпевш. как е въздможно?
3
4
 
9
 
! Отговори
!!! преди 4 години
Леле,леле! За малко да настъпи края на света! Бързо да се намеси и Б. Б.
2
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябвало е тайно да го претрепе вечерта. Сега ще има ядове. Защото както всички ние знаем, държавен хрантутник виновен няма, те могат само да вменяват вина.
1
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви са тези саморазправи трябва да плати сега и за причиняване на стрес та да знае за друг път как се прави