Велосипедист загина в Прохода на републиката

Движението е спряно, пренасочено е през Шипка
Обновена: 29 яну 2020 21:41 | 29 яну 2020 21:40,
7
Велосипедист загина в Прохода на републиката
Снимка: БГНЕС

Велосипедист е загинал при пътнотранспортното произшествие в Прохода на републиката, което е станало на територията на област Стара Загора и заради което пътят през прохода временно е затворен, съобщава Агенция „Фокус“.

Леките автомобили се пренасочват през прохода Шипка, а товарните изчакват на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
24
 
! Отговори
Тия са сбъркани бе! преди 4 години
Тесен път посред зима, с много завои, лоша видимост и интензивен тежкотоварен трафик. Идеални условия за колоездене ако сте решили да се самоубивате.
5
2
 
11
 
! Отговори
Тракториста преди 4 години
До до РистуИзвадки от закона, касаещи велосипедния транспортРаздел III.Разположение на нерелсовите пътни превозни средства върху пътя(5) Когато няма специално предназначена за тях пътна лента или алея, водачите намотопеди, велосипеди и други немоторни превозни средства може да използват за движениеразположения отдясно по посоката на движението им пътен банкет, ако той е годен за това иако това не пречи на другите участници в движението.
4
13
 
23
 
! Отговори
до Ристу преди 4 години
Съвсем се забравихте с тези велосипеди. Карате на всякъде където ви падне, изскачете пред автомобили, лакатушите между автомобили, нахални сте. Прохода на Републиката, околовръстен път, скоростен път, междуградски път - > нямате място там. За ваша безопасност е! И ако си мислите, че е здравословно да дишате прахоляка от пътното платно, и изпарения на изгорели газове, жестоко се лъжете.Лека вечер, и без аварийно!Само не забравяйте, че всички сме участници в движението по пътищата...
3
19
 
11
 
! Отговори
Ристу преди 4 години
А къде е място за велосипеди? На луната ли?
2
21
 
11
 
! Отговори
Кирил преди 4 години
Не загина велосипедист. Беше убит велосипедист.
1
2
 
17
 
! Отговори
25823 преди 4 години
Крайно време е пътните артерии /градски и извънградски/да бъдат селектирани за годност и безопасност за велосипеди и тротинетки.