15-километрова опашка от тирове на "Капитан Андреево"

На някои места тя е и в двете платна
17 фев 2020 09:38, Ния Христова
5
15-километрова опашка от тирове на "Капитан Андреево"
Снимка: БГНЕС

Товарни автомобили образуваха 15-километрова опашка тази сутрин на граничен пункт "Капитан Андреево", съобщи Нова ТВ.

Колоната стига чак до Свиленград. На някои места опашката е и в двете платна, което затруднява леките автомобили. Има опасност да се предизвикат и катастрофи.

„Пристигнах на 20 километра преди границата в 21.30 часа в неделя вечерта. Навигацията ми показваше 20 км от отклоненията. Няма изход. Поне да направят паркинги, както е в Турция. Малко по-бързо трябва да работят на пункта”, коментира един от шофьорите, които чакат на опашката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Ss преди 4 години
Ами нормално ! За цяла и от цяла Европа тировете минават от там ! На денонощие се пропускат по 1000 тира в посока което страшно много ! Това са около 20км тир до тир ! А до колкото паркингите за изчакване да ги направят както в турция - частни фирми ! Влизаш в паркинга и плащаш ! И никой не мрънка а тука ако трябва да се плати голямо реване ще е !
4
6
 
4
 
! Отговори
м дааа преди 4 години
Тази блокада е заради оня женчо, който заради 20кинта дето му поискаха и изпорти схемата , сега ГПП-тата отвръщат на удара.
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези като им спрат рушветите и лапачката, започват да се правят на уставни. А са си същите рушветчийстващи непрокопсаници и скъсаняци , но правят опашки и дразнят хората.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали за това *** го приеха в ЕС!Тема да се отърват от натрупванията по границите и тука да са опашките....и тука да си горят *** ,те да си дишат чистия въздух а ние да се тровим!
1
4
 
13
 
! Отговори
ШОФЬОР преди 4 години
Единствената Държава където се строят магистрали където няма паркинг и необходимите сан.възли електричество и места за отдих,затова пък се строи некачествено и с човешки жертви,без да има виновни.