Пиян мъж налетя на лекари в Горна Оряховица

Полицията е успяла да укроти почерпения мъж
2 мар 2020 19:19,
9
Пиян мъж налетя на лекари в Горна Оряховица
Снимка: БГНЕС

49-годишен мъж е задържан за нападение на медицински персонал в Горна Оряховица, съобщават от пресцентъра на МВР. Срещу него е започнато досъдебно производство за хулиганство.

Още по темата


В петък около обяд екип на Спешна помощ в града се отзовал на сигнал за мъж в безпомощно състояние в района на пазара. В нетрезво състояние и в безсъзнание, той бил откаран с линейка в Спешна помощ. Минути по-късно мъжът започнал да буйства, да се заканва, обижда и удря медицинския персонал.

След намесата на полицията е задържан с полицейска мярка до 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Tom преди 4 години
Толкова е просто,само се замислете,бихте ли нападнали и били човек,който ви помага. При това лекар,на който това му е задължение,за което му се плаща от нашите удържани пари. Така,че,който е част от бялата мафия,бой.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"...мъж в безпомощно състояние в района на пазара. В нетрезво състояние и в безсъзнание, той бил откаран с линейка в Спешна помощ. ..." Ами що го свестихте? По ТВ даваха един ветеринарен лекар в кучешки приют в Несебър, дето "приспивал" (ама завинаги) агресивни кучета с инжекция амониева селитра. Дали няма да е полезно всички доктори да изкарат при този втеринар по един курс за допълнителна квалификация? Може би тогава няма да има подобни новини.
3
1
 
2
 
! Отговори
лекар преди 4 години
Споко,след няколко години нито ще има кой да го прибере от улицата,нито кого да псува.Такива балъци като нас вече няма и няма и да има!
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Безпомощен...Все да е без помощ побойникът
1
9
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Бялата мафия ги кефи да ги бият, удрайте здраво кръвопийците.