Два буса се обърнаха по таван заради неспазена дистанция

Инцидентът се случи тази сутрин в Пловдив
5 мар 2020 20:10, Ния Христова
7
Два буса се обърнаха по таван заради неспазена дистанция
Снимка: БГНЕС

Два микробуса се обърнаха по таван тази сутрин на пътя между Пловдив и Асеновград, съобщава "Монитор".

Причината за инцидента е неспазване на дистанция и малкият шофьорски стаж на шофьорите, коментира от полицията в Пловдив.

От областната дирекция на МВР уточниха, че няма пострадали при катастрофата.Сигналът за случилото се е подаден в 5,10 часа сутринта. Младеж на 18 години карал бус "Мерцедес" с пловдивска регистрация и поради малката дистанция се ударил в задната част на друг бус "Ситроен Джъмпер". Другия шофьор е на 19 години от село Йоаким Груево.

Заради удара двата буса са излезли от пътното платно и се обърнали в крайпътната канавка.

Медицински екип е пристигнал на мястото и е прегледал младежите. И двамата са с охлузни рани. Алкохолните им проби са отрицателни.

Движението в участъка е нормално. Пътното произшествие било отработено по административен ред. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Забелязвам че еволюцията е засегнала и милиционерите. Вече няма невъобразима скорост, а използват къде, къде по ясни дефиниции, като малък стаж, макар че стаж и умения са две различни неща. Но човек и на малко е доволен, все пак става въпрос за потомствени титани на мисълта.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой им дава книжки на Каруцари бе. Сеяндур шофьор виждали ли сте. Селянин съм виждал но Сеяндур не съм. Не трябваше ли такива родени по времето на мутрите да карат с придружител. Ами ако бяха убили някое семейство къв щяхте да го дъфчите бе сеяндурски управници. Навъдиха се хиляди лежачи на държавната хранилка и само ла, пат. И само приказки от 1001 нощ и никакви адекватни закони. Но иначе са големи Фотажии снимат и прибират мангизи. Я ги погледнете какви палати имат и банкови сметки.
3
2
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Гарантирано ще ги поканят за членство в клуба на БМВ...
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преобърнали се по таван защото имали малък стаж. Мильоционьерская логика. А ако имаха повече стаж щяха първо по таван, после пак на колела, плюят в пазвите и драсват кой откъде е...Страшно нещо е стажа!
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия бусове напоследък все по-нагли стават! Изобщо не спазват дистанция. Да ги осъдят сега и направо в затвора да ги вкарат!