Какво ще е бъдещето развитие на община Ловеч?

Говори кметът на града Корнелия Маринова
5 мар 2020 23:00, Нели Христова
14

"Номирани сме за общинска администрация, която подкрепя бизнеса. Можем много повече от това, което постигаме. Създаваме нова икономическа среда, имаме предприятия, които се развиват възходящо. Имаме и четирима нови инвеститори", каза в студиото на Bulgaria ON AIR кметът на Ловеч  Корнелия Маринова.

Тя подчерта, че успехът на бизнеса е и успех за хората.

"От 2015 г. нашата задача е да направим една благоприятна инвестиционна среда и да постигнем икономическо съживяване на района. Усилията ни са в тази сфера - да създаваме инфраструктура, това привлича бизнеса", отбеляза Маринова.

Тя обясни, че се работи и по инфраструктурата на промишлените зони в Ловеч.

"Миналата седмица направихме първа копка на една несъществуваща още улица. Ние ще направим нея, тротоари, осветление, там има 25 производствени бази, които ще могат да се възползват от това", добави Корнелия Маринова.

Според нея нито един човек от бизнеса не обича да губи времето си с тромава администрация.

"Ние нямаме промяна в съществуващото положение с тол системата", увери кметът на Ловеч.

Изненада за дамите на 21 март е подготвила администрацията на община Ловеч.

"Трябва да бъде чиста средата, в която живеем, трябва да имаме качествена образователна система. Нямаме недостиг на учители в община Ловеч. Това е градът на професорите", изтъкна Маринова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наемите на помещения-космически.Освен магазинчета за бельо/дрехи и аксесоари за телефони друго не се предлага.Цените по магазините-шокиращи.Услуги-некадърни и безбожно скъпи.Инвеститорите се радват на евтина работна ръка(колкото са останали) с минимална заплата.Започна се и вноса на работна ръка-доволни на някакви левчета(молдовци,азърбайджанци,украйнци).След 20год. работа напуснах,понеже шефа умира за молдовци а българите...да го ду*ат.Бягам в чужбина,успех с развитието на града...
11
0
 
4
 
! Отговори
със сигурност преди 4 години
щЕ СЕ ОПРАВИ ЛОВЕЧ КОГАТО ЗАВОДА ЗА МОСКВИЧИ ПРОИЗВЕЖДА ФОЛКСВАГЕНИ
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Две думи: община Ловеч ... няма как да има развитие когато 80% от наделението е пенсионери или циклами.Затъваме още и още, скоро ще сме на новоти на Сомалия
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е нали немците плащат минимални заплати как да плачеш няма за сълзи пък за стените явно нямаш информация стягаме се да напуснем жалко за хубавия град не попадна на хора ще стане село . То и това не е лошо поне ще има чист въздух макар че може и за него да искат да си плащаме ,ей тъка по навик да не спи търговията
8
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде стига сте плакали, нали немците отвориха производство в бившата фабрика на гришата в баховица, е не е в центъра на ловеч, е и онзи със стените за катерене е близо до ловеч, има и други...стягайте те се и си оправяйте града
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ловешки селски пълни лъжи какъв бизнес какви фирми какви улици илюзия
6
0
 
9
 
! Отговори
Ловеч преди 4 години
бавно,но сигурно умира!Всичките тези приказки на Кметицата са ала-бала,в който никой ловчалия не вярва!Встрани от центъра и главната улица на града е 100 години самота?!Определено застаряващо население,нулево младо поколение?!Всички по-млади,прави,здрави и кадърни отдавна са в София или по-света?!Тук сме останали по-възрастни хора,които никъде не могат да отидат,защото никъде не ги искат или за нищо не стават!?Къде са тези инвеститори?То в града,освен месокомбината и гробищата друго работи ли?
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Работим по инфраструктурата..... "но това са фрази"....на тази улица .....има 25 промишлени бази...Показва, че са много дребни предприятия.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да нее решила да ни закрива с неиното мислене
3
0
 
3
 
! Отговори
Бенджи12 преди 4 години
Сигурно противоположно на София.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ху кеарс?
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия май ще ни докарат до там да мятане торбите на рамо и като мигрантите групово да бягаме към Германия