Жена почина пред входа на Спешното във Враца

Имала алкохолна зависимост и вероятно това я е убило
69
Жена почина пред входа на Спешното във Враца
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Жена на 52-години паднала и починала на място пред входа на центъра за спешна медицинска помощ във Враца.

Случаят е от петък сутринта, съобщи шефката на центъра д-р Галина Лещарска по време на извънредното заседание на областния медицински щаб в града, цитирана от "24 часа".

По думите на д-р Лещарска жената три дни е била с висока температура и когато е решила да потърси помощ от спешните медици не е успяла да стигне до центъра и се е строполила пред входа.

Все още не се знае от какво точно е починала жената. След направената аутопсия станало ясно само, че не става въпрос за инфаркт или други сърдечни заболявания.

Жената имала възпаление на белите дробове, а резултатите от допълнителните изследвания ще станат ясни не по-рано от две седмици.

Според запознати със случая жената имала алкохолна зависимост и е много вероятно това да истинската причина за трагичния изход.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: Врацаженаспешното
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
Врачанка преди 4 години
Преди време отидох по спешност в този мед.център за спешна помощ с жестока бъбречна криза. Поради предишен свой опит се бях запсаила с необходимите лекарства и система, просто трябваше да ми я поставят. И, познайте - случаят не бил спешен! "Чакайте в коридора и ще ви вземе някой да ви вид" - това бяха думите на медицински служител. Това е положението в спешния център във Враца! За какво ли си плащам осигуровките?! Добре, че наблизо има частни медицински центрове, които се отзовават в нужда!
57
0
 
2
 
! Отговори
до 59 преди 4 години
Глуповат коментар, май си ти Крум Зарков !Запазена марка!!!
56
3
 
6
 
! Отговори
??? преди 4 години
Тази починала жена, на Московска 5 ли са я усмъртили или това са го направили демократите след 1989 година и съсипаното от тях здравеопазване.
55
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Май коронавируса яко ги е налазил тези с Московска 5. Дано не заразят някого.
54
3
 
2
 
! Отговори
До: 56 преди 4 години
Аз ги знам къде точно са били мазетата на Държавна Сигурност, където са държали арестантите, но това го знам от моите родители.Те са ми разказвали. Камионетките не съм ги виждал. Но съм чувал, че и самите агенти на КДС не са били имунизирани срещу арест.Двама агенти сутринта си пият заедно кафето в близкото заведение, а следобед единият е арестуван по донос от другия, уж негов приятел!
53
2
 
5
 
! Отговори
До 48 преди 4 години
Живеех на ъгъла на Бачо Киро и Дондуков,точно срещу улица Малко Търново и като деца играещи пред Червената ,често виждахме камионетките и свалящите ги от тях милиционери.Тогава ни казваха че това са злодеи,,зози" и ,,суинги" Така че това със пазвантина и старшината е в твоя болен ум. Детските ми спомени са си мои,а твоите обиди показват липса на аргументи и гузна партийна съвест ,другарю!
52
7
 
4
 
! Отговори
До 45-Теейнеджър преди 4 години
Доживяхме и това ,да не са чували за Московска 5/вход откъм ул. Малко Търново/ Там ги стоварваха камионетките.Попитай тате или дядо,къде трошаха кокалите на,, непослушните" към власта.Така беше приказката,,Само да не те вкарат при ,,гримьорчето"на Московска 5. От там ,оцелелите поемаха към Ловеч и Скравена. И това беше не за протест/беше забранено/ а само за политически виц,или смешка или нехаресване на . БКП-веднага изчезваш!!!Ех младо не съзнавате в каква слободия живеете!
51
1
 
8
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
Един "нормален" ден в България!!!!!"Нищо ново под слънцето"!!!!!!
50
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде и Враца фтаса. Гастербайтерските градове първи почнаха да дават фира.
49
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В клиповете от Китай ясно се виждаше как хора с коронавирус падат и умират като отсечени. В тежките форми , китайските учени писаха, че се развива сепсис, тежко отравяне на кръвта. Нашата пропаганда тук го изкара това заболяване като пролетна хрема. Затова ли китайците вземат такива жестоки мерки, за да изолирант заразените? Григор Лилов писа за това.
48
0
 
10
 
! Отговори
Газова уредба преди 4 години
Разкашля ли се на бегом ,там дето измислиха тая щуротия да вземат по 300--400 лв от най--бедните.....скоро ще ги облекат с ЛЗО-та и противогази ама пак ще ги карат да спират безпричинно и да изпълняват нормата ......дано им преседнат парите на сиромасите на всички кръвопийци дето налазиха племето българско
47
0
 
5
 
! Отговори
До38 преди 4 години
Деца са такива каквито ние си ги направим, а относно това което се случва едва ли има живи свидетели(на испанския грип)които да се държат"нормално"като теб!
46
2
 
5
 
! Отговори
45 преди 4 години
Московска 5 = ДС ***. Това му е гордоста на този, че са го били в милицията. Но като му чета бисерите, по-скоро той е бил пазвантин на Московска 5 или старшинка в някоя казарма.
45
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не са осигурени, ГЕРБ лекарките ги гонят и те падат на входа. Това е истината за лечението.
44
5
 
12
 
! Отговори
38 преди 4 години
На 57 съм. Живял съм на няколко континента и имам много повече опит от теб - гарантирано. Написал си уникални глупости и дори мен ме е срам, като ги чета. Виждал съм стотици млади хора, които са 100 пъти по-интелигентни и опитни от теб.А за коронавируса - ако над 50 си в рисковата група и те съветвам да осъзнаеш, че нито си безсмъртен, нито си нещо повече от останалите.
43
5
 
5
 
! Отговори
Теейнейджър преди 4 години
До 38 Чичо какво има на Московска 5...
42
3
 
5
 
! Отговори
До 38-нормален преди 4 години
Какви титани на мисълта ,какви ,,сценарии "се пишат,какви знания се демонстрират ! Пубери!!!Чули- недочули,разбрали- неразбрали,обясняват нещо с възпалените си мозъци!Един свестен човешки коментар няма....Милениум поколение-неудачници с претенции! Горката България с такива ,,чада"!
41
0
 
13
 
! Отговори
Дирижабъл преди 4 години
Имах роднина алкохолик. Отказваха да му помогнат, заради това. Лекарите обаче пиеха повече от него и боледуваха повече, но гарван гарвана око не вади. Всеки е болен от нещо и в България с лека ръка дискриминираме някои хора, защото болестта им не ни е удобна или приятна.
40
1
 
12
 
! Отговори
Неосигурен преди 4 години
Не се плашете във Калофер имали готовност да започнат да шият и защитни облекла и маски,няма страшно шият хората само да им наредят и почват.
39
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами имаме си значи и cмъртни случаи от корона вирус!!!Гербажиите ни загpoбиха и без вирус, вие чакайте още адекватни мерки от тях!!!OCТABКА!!!