Три деца със съмнение за коронавирус са транспортирани в Стара Загора

Имали са контакт с близки, които пребивавали в Италия
Обновена: 9 мар 2020 22:07 | 9 мар 2020 22:05, Анисия Иванова
80
Три деца със съмнение за коронавирус са транспортирани в Стара Загора
Снимка: БГНЕС

Три деца със съмнение за коронавирус бяха транспортирани от Казанлък за инфекциозното отделение в Стара Загора, съобщи Нова тв.

Специален екип от РЗИ в областния град, облечен със защитни облекла, пристигна с линейка, за да извърши транспорта.

Децата са имали контакт с близки, които са пребивавали в Италия. Това е причината, за да бъдат поставени под наблюдение.

Ще има бъдат взети проби за коронавирус. Утре през деня се очакват резултатите.

Днес в 17 часа на редовния брифинг от от Националния кризисен щаб заявиха, че няма нови потвърдени случаи на коронавирус в България.

27-те проби, изследвани във Военната болница, са отрицателни, съобщи председателят на щаба ген. Венцислав Мутафчийски:

„Нямаме доказани нови случаи на коронавируса. Разбира се, все още продължават пробите – от Плевен – 84, 47 от Габрово. Само 27-те проби във Военномедицинска академия са отрицателни. Останалите лаборатории още работят и няма окончателни резултати“, каза той.

„По отношение на ситуацията в Габрово и Плевен, няма промяна в здравословното състояние на пациентите – то е подобряващо се“, добави Мутафчийски, визирайки двамата мъже, заразени с корона вируса в Плевен и двете жени в Габрово.

Пробите от Плевен и Габрово - общо 131, ще са готови утре в рамките на деня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
0
 
! Отговори
Инфо !!! преди 4 години
Еми те нашите не ги лови вируса. Той направо ще ги тръшка .Ще изреве някоя майка да знаете , днес или утре !!!
58
2
 
1
 
! Отговори
Инфо!! преди 4 години
За тез от Стара Загора са с Корона Вирус !!!Качвайте видео в youtube be !!Кой е от Стара Загора да ходи да снима
57
1
 
6
 
! Отговори
D преди 4 години
преди няколко дни също казаха, че няма случаи на коронавирус, ама е имало. И го съобщиха 5 дена по-късно. Сега и тези са заразени ама ще го кажат другата седмица, за да не става паника и всеки ден да съобщават з анови случаи.
56
4
 
11
 
! Отговори
разсмисъл преди 4 години
някой ще обяснили на един прот Българин,защо това леко грипче минавало без да разбереш-защо да му таковам мама-в цял сват се разхождат облечени в скафандри,болници се строят за 10 дена-държави затвярат граници-какво точно му е на това леко минаващо грипче?обяснете бе
55
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте какво пише за вируса в Скандално.нет,ако е вярно изтеглете месото от магазините!Преболелите,дори ако оцелеят,може да разнасят вируса,предприемете изследвания и вземете предпазни мерки!Направете пробите на ръка,а не чрез апарати с електроника,където може да се фалшифицират резултатите!
54
1
 
5
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
Вече си отдъхнах! ВМА е изследвал 27 души!!! ДВижат се по план. Към 2052 г. ще обяват резулатите на всички от инфекциозните отделения!
53
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В "Скандално.нет" пише,че вируса се разпространява чрез месо,предимно свинско месо!
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Индийци са установили вмъкване на СПИН в коронавируса,а китайските учени са установили,че коронавируса се привързва към белодробните рецептори!
51
0
 
10
 
! Отговори
лаик преди 4 години
някой спирал ли е дупнишките автоджамбази ,които всеки ден са за коли в италия?там е мазаляк-ама всичко е вирус Б-нас корона не ни лови -всички умрели са от усложнения от вирус Б-ама няма кой да го каже в наационален ефир-тук всичко е точно,корона няма,лек грип минаал и даже и неразбираш -леко грипче бре,Китайци и Италианци си ибах мамата на икономиката-сега следва франция германия испания-ама тук няма бе -леко грипче ,спокойно -материала трябва да бачка
50
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да се удължи грипната ваканция в Казанлък,а учителите да ги пуснат неплатена...нашето образование ще се оправи,когато коронавируса унищожи всички идиотчета ,които посещават училище само за бройка...
49
1
 
7
 
! Отговори
мунчо преди 4 години
Няма ли някой от наще светила в медицината ,които ни обесняват колко лек бил вируса и никой неразбирал -и така минавал хоп,да иде в Италия да им обясни за какво става въпрос,а ония прости Италианци блокираха цялата държава-равно на фалит-всичко в къщи -ахаххаа наще какво правят тук,да идат там да обесняват-още малко да мине инкубационния период и до седмица в Бг ще е мазало
48
2
 
19
 
! Отговори
МАРТИН преди 4 години
Дали само на мен ми направи впечатление от видеото ,че май са от ромски произход.. Та властите забраняват / препоръчват да избягваме контакт с хора който са пребивавали в заразени райони, наште ***...ли обаче си плющат с техни събратя рботещи в Италия и после държавата трябва да ги лекува... в Израел има затвор за това!!!
47
1
 
3
 
! Отговори
Covid19 преди 4 години
ПИШЕТЕ СИ НЕЩАТА ТОЧНО И ЯСНО!!!!!! ТЕ СТАНАХА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ИТАЛИЯ !
46
3
 
4
 
! Отговори
до 64 преди 4 години
А, смени песента де, почваш да се изтъркваш.
45
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дори ония генерал-доктора вече кашля. Той ще зарази Тиквата. САМО гледайте.
44
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пикте кола. В момента англичаните тестват ваксина с кола и за сега работи.
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като не искаш да затвориш границата с Австрия, от където ще ни пратят много скоро болни хора. Еми тогава не се сърди като те заразят и теб ТИКВО.Пък ти, пак прави милиарди. Кел файда, като на 12 ден от заразата пукнеш. Подготвили са около 10 заразени от Австрия към София. Ще минат и през метростанцията. Да влезе в климатичната система. После,ще си го прехвърлят месеци, докато стигне Народното Събрание и не дойде при теб Бойко.Недей затваря границите, ***. Ще съжаляваш после
42
20
 
2
 
! Отговори
Fax from Kazan преди 4 години
Червените *** продължават да си продават душичките тук за жълти стотинки.
41
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вируса във БГ идва от Австрия. Пазете се от МЕТРОТО и летище София.Скоро започват да се тръшкат шофьорите в градски транспорт София. Вече има няколко , които смятат да напускат. Ползвайте колело или кола. В метро е опасно.
40
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В метростанция София има вече коронавирус. Ползвайте кола или колело. Купете си СКУТЕР за 800 лв. ги продават. Не РИСКУВАЙТЕ своя живот и живота на Вашите близки. В НИКАКЪВ СЛУЧЕЙ НЕ ПОЛЗВАЙТЕ МЕТРО ИЛИ ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ.ДО ДНИ ЩЕ КАЖАТ ИСТИНАТА. В СОФИЯ ЛИНЕЙКИТЕ НЕ СПИРАТ ТАЗИ СЕДМИЦА. УМИРАТ ПО 100 НА ДЕН КРИЯТ ИСТИНАТА. НИЩО НЕ КАЗВАТ. Защо крият? Защо?Корона не е опасен първите 10 дни. След това за 24 часа си отиваш. Преди това 10 дена, дори нямаш симптоми. Журналистите знаят, но