Зоопаркът във Варна: Деца, пишете на любимите си животни

Започва онлайн излъчване на кадри от зоокъта
27 мар 2020 22:45, Павел Гълъбов
6
Зоопаркът във Варна: Деца, пишете на любимите си животни
Снимка: БГНЕС

Всяко дете може да напише писмо до любимото си животно в зоопарка, да нарисува картина, да напише разказ или стихотворение, които да качи като съобщения във Facebook страницата на зоокъта. Инициативата обяви Иванка Стоянова, директор на зоокъта във Варна, предаде  Радио “Фокус” - Варна.

Още по темата


"Искаме да бъде полезни за малчуганите, които не могат да ни посещават. Обещаваме, че изпратените писма ще бъдат прочетени на получателите и ще бъдат публикувани в страницата ни", каза тя.

Екипът на зоопарка е готов и с друга инициатива - да излъчва онлайн кадри от ежедневието на питомците. Първото включване на живо ще бъде в неделя – 29-ти март, от 11 часа, когато ще може да се наблюдава как се хранят розовите пеликани.

Служителите на зоопарка ще разкажат интересни факти за красивите птици.


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
ТАТО преди 2 месеца
Пращаме им писмо с пожелание да са свободни и да се забранят тези концлагери!
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мили невинни,безсловесни наши братя и сестри,с жалко съществуване в концлагера известен като зоокът,прегръщам ви всички!Ако можех бих ви освободил, както и делфините от жалкият им гьол,в който умират поколения наред вече близо35години!Не заслужавате тази съдба,макар и родени в "плен",сега се разбира колко много си приличаме.Концалагерът е един за всички ни, ферма за души. Тихо!Идват главният ветеринар и чистачите.Носят ваксина евтанизир,лекарство с което ще излекуват всички болести.
С поздрав !
3
5
 
3
 
! Отговори
Дацо преди 2 месеца
Мале мале ,всичко взе да изтрещява ! ,,Деца ,пишете на животните .'' И те милите като го прочетат ,че като се зарадват ! Не знам короната дали удря в дробовете ,но май доста хора ги удря в главите !
2
0
 
9
 
! Отговори
Първокласник преди 2 месеца
А картички можем ли да пратим?
1
12
 
8
 
! Отговори
Гг преди 2 месеца
Няма нужда от зоопарк. Закривай.