Зоопаркът във Варна: Деца, пишете на любимите си животни

Започва онлайн излъчване на кадри от зоокъта
27 мар 2020 22:45,
6
Зоопаркът във Варна: Деца, пишете на любимите си животни
Снимка: БГНЕС

Всяко дете може да напише писмо до любимото си животно в зоопарка, да нарисува картина, да напише разказ или стихотворение, които да качи като съобщения във Facebook страницата на зоокъта. Инициативата обяви Иванка Стоянова, директор на зоокъта във Варна, предаде  Радио “Фокус” - Варна.

Още по темата


"Искаме да бъде полезни за малчуганите, които не могат да ни посещават. Обещаваме, че изпратените писма ще бъдат прочетени на получателите и ще бъдат публикувани в страницата ни", каза тя.

Екипът на зоопарка е готов и с друга инициатива - да излъчва онлайн кадри от ежедневието на питомците. Първото включване на живо ще бъде в неделя – 29-ти март, от 11 часа, когато ще може да се наблюдава как се хранят розовите пеликани.

Служителите на зоопарка ще разкажат интересни факти за красивите птици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
ТАТО преди 4 години
Пращаме им писмо с пожелание да са свободни и да се забранят тези концлагери!
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мили невинни,безсловесни наши братя и сестри,с жалко съществуване в концлагера известен като зоокът,прегръщам ви всички!Ако можех бих ви освободил, както и делфините от жалкият им гьол,в който умират поколения наред вече близо35години!Не заслужавате тази съдба,макар и родени в "плен",сега се разбира колко много си приличаме.Концалагерът е един за всички ни, ферма за души. Тихо!Идват главният ветеринар и чистачите.Носят ваксина евтанизир,лекарство с което ще излекуват всички болести.С поздрав !
3
5
 
3
 
! Отговори
Дацо преди 4 години
Мале мале ,всичко взе да изтрещява ! ,,Деца ,пишете на животните .'' И те милите като го прочетат ,че като се зарадват ! Не знам короната дали удря в дробовете ,но май доста хора ги удря в главите !
2
0
 
9
 
! Отговори
Първокласник преди 4 години
А картички можем ли да пратим?
1
12
 
8
 
! Отговори
Гг преди 4 години
Няма нужда от зоопарк. Закривай.