Болните с COVID-19 в Силистренско наскоро пътували до Англия

Те са възрастно семейство, мъжът е британец
Обновена: 31 мар 2020 11:11 | 31 мар 2020 11:10, Камелия Цветанова
46
Болните с COVID-19 в Силистренско наскоро пътували до Англия
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Семейство в силистренското село Сребърна - мъж и жена на 71 и 73 години - са настанени в инфекциозното отделение на болницата в Силистра, съобщиха от лечебното заведение.

Още по темата


Според кмета на селото Георги Иванов, мъжът е англичанин, а жената - българка.

Пътували до Великобритания и след завръщането си се самоизолирали.

Почувствали се зле и съобщили сами за това, допълва БТА.

Засега няма информация дали ще бъде въведена карантина в селото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Ема преди 4 години
ДО КОГА ЩЕ ВЛИЗАТ ЗАРАЗЕНИ ?
34
0
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Май почти всички регистрирани като заразени в България са се заразили в чужбина. Има ли поне 10 човека, които да са се заразили в България? Очевидно беше още преди два месеца, че границите трябва да се затворят за влизане на чужденци и за излизане на български граждани, а влизащите в България бългаския граждани трябваше да изкарат 40 дневна карантина на специално определени за това места, а не вкъщи.
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубаво село беше, има и резерват Сребърна - дано не прихванат вируса и настане масов мор на пеликаните !
32
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анонимен 35Ти, дето грачиш срещу Българи що не се скриеш, бе го.ведо ***, и да си затвориш л....та уста! Да не си мислиш, че умираме за подобни тука! Хайде марш в лондонската ти дупка барабар с 15 като тебе!Аз къде ще бъда не е за устата на български лайнювец като теб. Трий си ***, пъхай си пръста в него и си тричи маймата типично по балкански! :))))))))Със пълна сигурнот няма да съм в пределите на Сифония, за твое мащабно сведение!:)))))))
31
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Карантината е безсмислена, след като в последния месец един куп самолети и автомобили докараха в България вирусите от чужбина. Трябваше още на 1.3.2020 да се затворят границите и хората които държат да се завърнат, да бъдат отвеждани под военен кордон към принудителна карантина от 2 седмици в полева болница. Тогава можеше вече да махнем общата карантина и животът в държавата и икономиката да се нормализират. Няма как и вълкът сит и агнето цяло.
30
2
 
14
 
! Отговори
БЛАГОДАРЯ ВИ преди 4 години
Абе, едно от най-характерното за нас българите е да мърмориме, недоволстваме и оплюваме всичко и най -вече нашето родното, не че иначе не сме големи патриоти, де.Ама трябва да си сляп или абсолютен к.р.е.т.е.н. за да не си съгласен,че до момента имаме една от най -адекватно управлявани кризисни политики в световен мащаб. Това спасява! И нека просто и от сърце да кажем БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА АДЕКВАТНОСТТА И ГРИЖАТА на всички които са ангажирани със извънредното положение.Нека бъдем достйни хора
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 32една жалка отpeпка ръсеща простотия си мисли че е мн оригинална. Казахти залягай на тоалетната чиния и си оправи българския, че май само майки и ла,й.на ти са в главата. Оставям те, не се мъчи да ми отговаряш........Българска традицинна трътка може да казва само преглъщайки! :)))))))))))
28
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До нали 30Не мога да не се съглася с бългаски сифонювци, капладжии и лайнюве от държавата Гявнярия.:)))))))))))))
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
една жалка отpeпка ръсеща простотия си мисли че е мн оригинална. Казахти залягай на тоалетната чиния и си оправи българския, че май само майки и ла,й.на ти са в главата. Оставям те, не се мъчи да ми отговаряш.
26
1
 
15
 
! Отговори
до 26 преди 4 години
разбираш ги кенефите, м'иячв чужбина всички сте такива пък мълчиш, че си с още 6 човека в стая, про'сяк
25
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо много заобичаха Българийката успелите българи в чужбина,а? Нещо много напират да се връщат...Що така? Кво стана?
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 25ми като не ти харесва стой си на запад да те лекуват, кво ми се буташ в Бг......Обичам да бутам български *** като теб, нещо против сифоня ти! :)))))))
23
0
 
1
 
! Отговори
до ? преди 4 години
ми кат на пpoфан, охааахааа
22
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 22не се ли усещаш колко си ограничен и жалък дори изказ нямаш, айде *** до тоалетната се олаби че само това ти е в устата........Твоята уста ми свърши много добра работа, сифоня ти е прилично широк:))))))))
21
0
 
11
 
! Отговори
до 24 преди 4 години
ми като не ти харесва стой си на запад да те лекуват, кво ми се буташ в Бг
20
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво е това/такова българско здравеопазване без да има кръв в наличност и да ти се налага да търсиш кръводарители преди операция, нека българския лайню го обясни на стотиците хиляди българи чакащи за операция и кихащи последните си спестявания за здраве! :)))))А българския национален "родолщбив" *** дарява ли кръв или иска по 200 лева???
19
0
 
6
 
! Отговори
до 20 преди 4 години
не се ли усещаш колко си ограничен и жалък дори изказ нямаш, айде *** до тоалетната се олаби че само това ти е в устата.
18
0
 
11
 
! Отговори
до 19 преди 4 години
за това се обясняваш като последната п'утка в български сайтове щото там си лъснал хахахавидяхме ви по летищата, п'рошляци в дрипи
17
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 17аха обърнахте палачинката, до преди месец бяхте велики, ние тук в Бг бяхме мързеливци некадърни, здравната сустема беше пропаднала и надненно парадирахте с някави евра изкарани. Що не сте пестили от тези много евра, а нямате за два месеца пари спестени. Що легнахте на Бг здравеопазването" калпавито" и на социалната система........Абсолютни български лайнюве сте повечето в държавата ***, а който ви е легмал на лайнювото ви здравеопазване - да се оправя!:)))))))))))
16
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До хаха 16на България можеш само да го д'ухаш...........Не мога защото съм на огромно разтояние, но виждам че в България го ду'духате всеки ден по няколко пъти.:)))))))))))))))))))Такава е съдбата на природните българки лайнюве! :)))))))))