Глобиха с 5000 лв. шеф на фитнес, пуснал клиенти

Мъжът е и с шест месеца пробация, случаят - от Пловдив
Обновена: 10 апр 2020 16:51 | 10 апр 2020 16:26, Петя Славова
20
Глобиха с 5000 лв. шеф на фитнес, пуснал клиенти
Снимка: БГНЕС

Собственик на фитнес в Пловдив нарушил приетите мерки срещу разпространение на коронавирус и приемал клиенти в своята зала.

Заради това той е осъден на шест месеца пробация и глоба от 5000 лева, съобщават от пресцентъра на Съдебната палата в града.

Наказателно производство няма да има след споразумение между Районната прокуратура и обвиняемия.

На 31 марта той е нарушил мерките, въведени у нас със заповедта от 17 март на здравния министър Кирил Ананиев. Собственикът на фитнес залата е обслужвал клиенти, въпреки че е трябвало да преустанови дейността си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
София е пълна с барове, клубчета, магазинчета и спортни зали които работят. Да не говорим за градинките ... а УЖ важи за всички. Май контролните органи пак дремят и съ бъркат по дупките, за какво плащаме и си седиме по домовете тогава ?
18
0
 
8
 
! Отговори
От Сливен преди 4 години
Добре че при нас няма такива натегачи. Полицаите са свестни и не се престарават. Днес видях в парка към три часа следобед около 20 души се разхождаха спокойно в парка в центъра. Покрай парка минават два булеварда и постоянно минават патрулки и виждат че има доста разхождащи се в парка но не глобяват. По-късно към 5 часа пак минавах имаше по-малко 6 души, има спортна площадка в парка, трима си тренираха на лостовете, един младеж си тичаше в парка със слушалки, двойка гаджета също се разхождаха
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
оставете човека, изедници
16
3
 
14
 
! Отговори
Бойкоеб преди 4 години
До ЕлемагСигнала се дава от бабите в близкият блок или от некой убеден герберски активист от по-младите "доброволци". ГЕРБ под давлението на Каскета бързо регенерираха епохата на Сталинизма с доносниците. Всеки съсед - доносник. Такива са Метастазите на Страха!
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен - Ако е пуснал клиенти на 2метра един от друг и дезинфекцира добреДве причини:1. Нарушава заповедта на министъра на здравеопазването;2. Убеден съм, че не дезинфекцира всеки уред след всеки от ползвалите го, както и че ги държи на дистанция. Това трудно се контролира.Но да си наемеш зала за лично ползване си е изцяло сделка между теб и собственика. Това може да се реши, просто е нужно въпросът да бъде повдигнат на ниво МС.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен - Па и фитнесите така да ги отворят с по един човек. Аз нямам против да плащам по 50-100 за тренировка. Ама Аналиев го пердаши яко факса, нали?Повдигни въпроса пред общинската администрация. Ще го решат в твоя полза. Не е проблем фитнес залата да се третира като фризьорски салон. Дали собственикът й ще иска е съвсем друга тема, която си е въпрос на ваша договорка.Дори и без решение на общинската администрация можеш да си "блъскаш" самостоятелно. Взел си помещението под наем...
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако е пуснал клиенти на 2метра един от друг и дезинфекцира добре - не виждам защо ще има санкции тогава нека да има санкции и за магазините аптеките болниците където пациентите са на по-малко от 2метра един от друг .Смятам че собственикът може да съди държавата
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Във фризьорските салони се обслужва по един човек и с предварително записан час."Па и фитнесите така да ги отворят с по един човек. Аз нямам против да плащам по 50-100 за тренировка. Ама Аналиев го пердаши яко факса, нали?
11
0
 
18
 
! Отговори
100 процента преди 4 години
е пуснал приятели, които много му се примолили. Ама ние ще дойдем с маски, няма да вдигаме шум, кой ще ни види, да не ти дреме, тия са ***...
10
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен - Фризьорските салони бачкат, а фитнесите - затворени.Няма абсолютно никакъв проблем фитнесът да работи в един момент за едно лице. След него - пълна дезинфекция и влиза следващият клиент.Във фризьорските салони се обслужва по един човек и с предварително записан час.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 8Сега ще бъдеш обвинен в марксизъм.
8
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смешно ми се струва... Фризьорските салони бачкат, а фитнесите - затворени. В парка не може, ама с куче - може. Задължително с маски, ама няма откъде да купиш...Хубава работа, ама герберска.
7
15
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 4 години
Те комунистите са ***. Пука му на него за възрастните и болните. Ако има някоя баба или майка тамън по-бързо ще освободи апартамента и няма да му пречи.
6
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Тошо - а посетителите на фитнесаТи виждал ли си назобан с помощни средства 15-годишен какъв оцъклен поглед има? Каква отговорност? Те не знаят на чии хора са, ти за отговорност ги търсиш.
5
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен - и в случай на заразяване ще си плаща всичко сам!Няма такава опция. Ти заразяваш мен, защото си се заразил по "декларация".За разлика от теб, аз имам какво да губя, и не мога да си позволя да се заразявам просто така. Ако се случи, то вината е колективна, но мен не ме устройва такова решение.По тази причина е ясно, че няма как да носиш декларирана отговорност за мен. Продължава се със спазването на мерките, а икономиката ще я има и без маргиналните активности.
4
9
 
22
 
! Отговори
Тошо преди 4 години
Него ясно защо, а посетителите на фитнеса не носят ли и те отговорност....заради тях сега, той обира парсата .........ееееееее!До Елемаг...........сигналът господинконнико може да спаси хора, и теб и твои близки включително!
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пускайте доброволни декларации, че всеки си носи персонална отговорност и в случай на заразяване ще си плаща всичко сам!
2
17
 
38
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Естествено по сигнал е :) Ах българиноооо....
1
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нагло парче! Ненаял се!