Времето днес: Застудяване, в източните части и дъжд

Затопляне ще има отново в четвъртък
14 апр 2020 08:53, Ния Христова
1
 
Преди обед днес времето ще е спокойно с увеличваща се облачност. Следобед от северозапад ще започне да нахлува студен въздух. На места ще превали и дъжд, с по-големи количества в източната половина на страната. В северозападните райони ще остане почти без валежи.
 
През деня ще е топло, но привечер ще има рязко застудяване и в планинските райони и на места в Лудогорието за кратко дъждът ще премине в сняг. В населените места минималните температури ще бъдат от 4 до 8 градуса. Вятърът ще бъде умерен до свеж от запад, скорост до 10м/с. Максималните температури ще бъдат от 18 до 23 градуса, според синоптикът на Bulgaria ON AIR
 
Сутринта в сряда валежите над източните райони бързо ще спрат. Ще бъде хладно и ветровито с разкъсана облачност, по-значителна следобед над Добруджа. В четвъртък ще започне и постепенно затопляне. Северозападният вятър ще прогони облаците на изток и ще има повече слънце. Постепенно ще затопля в петък и събота, но ще остане ветровито. В събота следобед валежи се очаква да има над Добруджа и в СТранджа. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Коки преди 4 години
Да, след краткотрайното застудяване до около 15 градуса?, след по-малко от 36 часа очакваме 25 градуса.Кога ще спрат парното?