Работник в ТЕЦ "Бобов дол" е заразен с COVID-19

Мъжът е приет в инфекциозното отделение в болница в Дупница
15 апр 2020 11:38, Ния Христова
17
 Работник в ТЕЦ "Бобов дол" е заразен с COVID-19
Снимка: БГНЕС
Мъж от Големо село, който е работник в ТЕЦ "Бобов дол", е дал положителна проба за коронавирус, съобщи БНР. Той е приет в инфекциозното отеление на болницата в Дупница. 
 
Под карантина е поставено и семейството на мъжа, а в селото са предприети мерки и се извършва дезинфекция. 
 
Засега под карантина е само семейството на заболелия, коментира кметът на Големо село Васил Васев:
 
"Не можем да разберем какво се случва, откъде дойде вирусът. Той (заболелият) е в ТЕЦ-а. Сега там ще видим неговите колеги, контактни. Изследвания няма да се правят на цялото село. Семейството е под карантина. Вчера направихме поредното дезинфекциране на спирки, пред магазини, в кметството. Сега очаквам да дезинфекцираме черквата за Разпети петък. Имаме ограничителна заповед (хората) да са по двама. Аз съм ги призовал да не се ходи (в църквата за празника)".
 
Междувременно в предприятие в Кюстендил, което не е шивашки цех, както обяви тази сутрин председателят на Националния оперативен щаб проф. Венцислав Мутафчийски, а произвежда детайли за износ, са установени седем с положителни проби за COVID-19. Направени са изследвания на около триста работници във фирмата. 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
И к*во преди 4 години
Сега топлоенергията и електроенергията са вирусоносители, така ли?Брех, майк му стара!Годжи утре ще чете телефонния указател като списък на заразените! Хахахахаха
10
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Случва се.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Урааа,най-накрая ще го спрат тоя бобов замърсител и унищожител на здравето,швабите не успяха с документални филми,да видим пандемията дали ще надделее над интересите мафиотски
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От някой италиански исинератор дали не са заделили някой и друг чувал за износ? Бизнесът с горенето на биологични отпадъци в Италия със сигурност е претоварен. ПеУник изгоре!
7
0
 
10
 
! Отговори
Майтапчийски преди 4 години
Гаси ТЕЦ-ца!
6
0
 
18
 
! Отговори
Асдфг преди 4 години
В този ТЕЦ се горят италианските ***. Има малка вероятност и от там да е дошла заразата. Това обаче "журналистите" удобно ще го пропуснат.
5
1
 
7
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
Дизел генератори, и внос на електричество. Нали дизела поевтиня! Не се коркайте, всичко ще бъде наред, голяма романтика ни чака!
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напротив популацията на населението ще тръгне на горе. Няма да могат да четат манипулираните новини, които най-вече описват легални кражби! Ще бъде романтично и готино на свещи.
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво от това.
2
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде спирайте всички тецове и аеца също!
1
5
 
11
 
! Отговори
34325346456 преди 4 години
Сега ще ви кажа как става това...всеки си прави оглушки и пътува...и така в Големо село, а после и в Мало и Средно село ще има заразени, които са се заразили от внуците/децата/родата, която не се спира да пътува до село. КПП-тата са ПУНТА МАРА