Шеф на болница във Варна: Полетите на Wizz Air до Лондон са безумие

Компанията ги възобновява от 16 април
15 апр 2020 13:25, Александър Попов
84
Шеф на болница във Варна: Полетите на Wizz Air до Лондон са безумие
Снимка: БГНЕС
Авиокомпанията Wizz Air възобновява от утре, 16 април, полетите до Лондон. Маршрутът ще бъде обслужван три пъти седмично между Варна и английската столица. 
 
Изпълнителният директор на варненската болница "Света Анна" д-р Красимир Петров определи като "безумие" това решение в ситуацията на пандемия и се обяви срещу възобновяването на полетите.
 
"В резултат на навременно въведените мерки и стриктното им спазване Варна успя да се съхрани като оазис, много слабо засегнат от заразата. Цената за това относително спокойствие плащаме всички - и работещите в болниците, и гражданите. На този фон намирам възобновяването на полетите Варна-Лондон, три пъти седмично от 16 април, за безумие, в резултат на което има реална опасност да си внесем прясна зараза. Призовавам всички мислещи и отговорни хора да се обединим и да се противопоставим на подобен ход, който крие реален риск за живота и здравето на варненци", заяви д-р Красимир Петров пред Dnews.bg. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: лондонWizz AirВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
9
 
61
 
! Отговори
???? преди 4 години
Карантинни центрове!!!От самолета в центъра под ключ!!!Който има време и пари да си плати престоя да заповяда!!!Колко време ще наказвате съвестните граждани?
3
59
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не виждам проблем да се възобновят полетите. Има достатъчно мерки ограничаващи разпространението на заразата - нали на всеки пристигащ се налага 14-дневна карантина. Малко по малко трябва да се връщаме към нормалността.
2
11
 
55
 
! Отговори
Ми преди 4 години
прав е!
1
2
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Започва се износът на работници.