На живо: Последни данни за заболелите от COVID-19

Брифинг на Националния оперативен щаб
Обновена: 18 апр 2020 08:11 | 18 апр 2020 08:00, Александър Попов
17
На живо: Последни данни за заболелите от COVID-19
Снимка: БГНЕС

Още по темата
Генерал Мутафчийски и Националният оперативен щаб изнасят последни данни за заболелите от COVID-19. Гледайте на живо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
2рий, Мнеее!! преди 4 години
За връзване са и,зроди като теб,дето нямаш нито възпитание,нито благодарност нито нищо!Просто си поредната ч,ервена с,виня,дето я е яд,че е останала жива благодарение на навременните мерки взети от Щабът,правителството и премиерът!Бих ти казал още един милион истини,но боли,цензурират,даже директно трия коментари в този сайт!!А не искам да обиждам животните,защото няма жевотно което да е небългарин и русоблизец!Такова нещо като теб единствено може да се пръкне в бЪЛГАРИЯ!!
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАко се погледне строго безпристрастно, в София софиянци няма. София на практика е била едно село с 10000 жители преди 100 г., с купчина джамии и дрипави шопи, които си гонят прасетата и кокошките из локвите на калните софийски улици. Само който покаже стари снимки как баба му/респ. дядо му си гонят прасетата по Пиротска, може да се нарече Кореняк Софиянец (или истински Шоп).Та сега в една 2 000 000 София не е останала и следа от шопите. Всичко се е преселило в София после...
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, псевдогенералчетпо изпълнява програмата на Тлъстия си Вожд - на час по лъжичка т.е. на ден по 20-ина.Ама с 50-ина тестове - толкова.
5
1
 
3
 
! Отговори
dsadsa преди 4 години
Както вчера каза една тетка в Банско, ние не сме софиянци, ние само живееме там.
4
4
 
8
 
! Отговори
Айде бе преди 4 години
Абе някой третополов няма ли да се зарази най накрая-толкова пари се хвърлиха ,да ни убеждават,че имало трети,пети,двайсти пол.А някой,дето е една четвърт мъж,две осми жена,три пети магаре и седем десети мотика няма ли да се зарази? Кви са тия ститистики бе-само мъже и жени-вкарайте веднага третополовите!!!
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правилата са за всички!Не е нормално само хората от "провинцията" да спазваме най-отговорно всички мерки, а софиянци да пълнят Банско... и после нови още по-строги мерки за всички. Останете си в къщи е колкото за Русе, Плевен, видин и т.н. толкова и за София - ако там не го разбират, ами въведе им по-строги правила само за тях. Време е да се каже истината: толерирането на ромите и глезенето на столичаните си показа резултатите.
2
1
 
33
 
! Отговори
Мдаа преди 4 години
Добре де , защо разрешавате на оня да се разкарва с жипката и да разхвърля бацили на здрави хора , вземете му ключовите и го вържете за магнолията , без това файда от него никаква.
1
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва вече да го прекръстите тоя вирус на ковид-20, а тъй като тоя с мундора явно и догодина ще го гледаме всяка сутрин, тогава вече ще е ковид - 21...Като в турските сериали