915 души са с коронавирус, 31 нови положителни проби

16 от заразените са в болница
Обновена: 20 апр 2020 08:15 | 20 апр 2020 08:07,
242
915 души са с коронавирус, 31 нови положителни проби
Снимка: БГНЕС

България регистрира 31 положителни проби за това денонощие, 16 от заразените са настанени в болница. Общо в страната има 915 болни от коронавирус.

Увеличението на заразяването с новия вирус е с 3,5%. Активните случаи са 707. В София са 13 от заразените, 6 са от Плевен, четири от Видин , Смолян -3, Сливен -2, Велико Търново - 1 и Ямбол един.

76 са заразените медици у нас, 7 са били новите случаи сред медицинските лица.

Излекувани са 6 човека, с което общия им брой става 167. Излекуваните деца у нас са 8. Починалите българи са 43-ма. София остава най-голямото огнище на коронавирус. В столичния град има 534 случая на коронавирус, 259 от тях са в болница, стана ясно на проведения брифинг на оперативния щаб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До славянинКакво ти е образованието и каква ти е професията?
153
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименДо До СлавянинИмунитет не се гради за седмица-две, но за толкова се срива!
152
3
 
11
 
! Отговори
Не излиза сметката преди 4 години
Все по-неубедителна е информацията!!!!Декламиране на цифри, които няма как да се свържат. Никаква грижа за здравето не е това! Това е оправдание на неадекватни мерки.31 новозаразени, 16 в болница. А останалите 15? - дОма? Ами ако е комшия от блока, с който вчера сме се сблъскали на вратата изхвърляйки ***?Оздравелите - официално отчетени, още ли се броят в заразените и защо? За първите отчетени оздравели и за близките им - карантината дори изтече. Нещо хич не се връзва - само репресиите
151
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До славяниноф, имунитет не се прави за седмица или месец.Твърде, твърде избирателно се слушат брифингите .Въпросите не журналистите няма какво да коментирам.
150
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да се пречиства ВЪЗДУХЪТДоколкото е известно в момента, вирусът остава само секунди във въздуха и пада на земята. Той не се рее сам, а в капки секрет от болния, които са много по-големи и тежки от него.
149
1
 
19
 
! Отговори
Силвия преди 4 години
Защо И ТУК НЯМА НИТО ДУМА ЗА ИЗБУХВАНЕТО НА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ НА ТАЗИ ДАТА ПРЕДИ 144 Г. ??????? Поредната медия, която повтаря едно и съща, НО хората помнят фейсът е залят със снимки и призиви ДА ПОМНИМ ГЕРОИТЕ!
148
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисирките там ли бяха,да не са пропуснали накой без акредитация да наруши седянката.Всичко друго са приказки под шипковия храст.
147
5
 
29
 
! Отговори
Питащ преди 4 години
Генерал Годжи отклонява всички неудобни въпроси, защото е марионетка. Всеки ден да каже колко са брой тествани и колко са положителните проби, а не да мънка колко души в коя болница са настанени. Защо мълчи колко проби са взети в двата квартала в София, които са огнище на заразата и колко са положителните проби там? Защото ще стане ясно, че София пламна от тези квартали и е блокирана заради тях. Защо не отговори кой плаща тестовете в тези два квартала? За тях безплатно, а всички други плащат!
146
7
 
4
 
! Отговори
Men преди 4 години
Имунитет няма как да няма. Въпросът е колко ще е траен. Германците предполагат, че е три години. Американеца Фалчи каза че като минимум няколко месеца. То затова тези мерки са нож са две остриета. Ако нямаше държави и действаше естественият подбор, можеше и да по добре.
145
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-ми е забавно как един Бай *** нахъсано громи в коментарите почти под всяка статия Бай ***.
144
1
 
1
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До 162Абе не е така, ама няма да спорим.
143
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 31 само 16 са в болница, как са прегледани другите, кой ги е закарал в къщи, кой се грижи за тях, тези хора правят ли контакт с външния свят???
142
10
 
2
 
! Отговори
до 164 от славянин преди 4 години
Да ми говори някой, че без месо не можело да си в нормално здраве и тонус при положение че не го ям вече 26 години и половина и съм в достатъчно добро здраве и тонус и както и написах не употребявам никакви хапове от точно 25 години е меко казано неадекватно! Аз на собствения си личен опит ли да вярват или на теориите на месоядците!?
141
8
 
23
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
Германия вече с под 50000 болни, излекуваните над 91000 по последни данни, значи можело и без да се налагат забрани за паркове и разходки, до 2-3 дена очаквам излекуваните да станат 2 пъти повече от съществуващите случаи.
140
6
 
3
 
! Отговори
до 164 от славянин преди 4 години
Аз не ям месо от месец ноември 1993-та, бил съм дажe и веган година и пет месеца през 90-те, но беше доста крайно за мен и затова отказах само месото, риба по принцип не обичам заради миризмата и, захар абсолютно не употребяват, а само мед прилагам само природни и езотерични методи за поддържане на здравето си не съм слагал хапче в устата си нито пък инжекция освен няколко стоматологични упойки при обработване на чувствителни зъби от месец април 1995-та досега! Та аз вярвам на житейския си опит!
139
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подстрекателството е много лошо нещо, и точно в този случай си има политически оттенък, и то много осезаем и видим. Ако сме нормална държава това е наказуемо и трябва да се действа радикално.
138
6
 
8
 
! Отговори
До 158 Боби преди 4 години
Точно вегетарианците сте по-лесна мишена за вируса, поради това, че лишавате организма си от месо.
137
0
 
1
 
! Отговори
s преди 4 години
s
136
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повечето, които наричат българите Бай *** не са чели книгата. И това, че имаме такъв персонаж не означава, че другите го нямат, а че сме по- самокритични и сме способни да се самоиронизираме. Доналд Тръм е типичен Бай ***, само че е пример за подражание и възхищение за повечето американци
135
2
 
21
 
! Отговори
славянин преди 4 години
При силен общ имунитет, който както писах се придобива чрез слънце, чист въздух плюс качествено хранене и физическа активност(които от НОЩ от 13 март насам ни ги забраняват) много по-лесно леко и кратковременно се преборва всяка инфекция ако я прихванеш отколкото ако си със слаб общ имунитет, на който ни обричат от НОЩ лишавайки ни от слънце, чист въздух и физическа активност от 13 март насам! Значи *** от НОЩ ни забраняват да се грижим и за силния си общ имунитет и за здравето си въобще!