Пиян 22-годишен шофьор се разби в сграда

Момчето е имало 1,2 промила алкохол в кръвта
Обновена: 22 апр 2020 12:51 | 22 апр 2020 12:51, Ния Христова
78
 Пиян 22-годишен шофьор се разби в сграда
Снимка: Pixabay
22-годишен се вряза в сграда в Габрово, съобщи Нова ТВ. Момчето е карало след употребата на алкохол. 
 
По информация на свидетели шофьорът има и криминални регистрации. Момчето е транспортирано в лечебно заведение, където е настанен с фрактура на бедрена кост. Няма опасност за живота му. 
 
Тестът с дрегер отчетел 1,2 промила алкохол в кръвта му.
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ и Бойко да кажат какво ще предприемат за такива камикадзета убийци.
63
1
 
4
 
! Отговори
набор 98.. преди 4 години
Абе май вабор 98 ше се окажат много кофти хлапетии...
62
0
 
4
 
! Отговори
Селяндур преди 4 години
Докато не започнат да копаят на полето без заплата и камъни в кариерите... Няма да се оправят като манталитет... Нито чувството за безнаказаност нито липсата на отговорност... Хора, които не зачитат живота на другите не ги оправя дори смъртна присъда - единствено ако се изпълни на техен близък може да помогне...
61
0
 
2
 
! Отговори
северозапад преди 4 години
До До #39това не е за хвалене всичко е до организъм, но е престъпление да пиеш и да седнеш да шофираш пиянството е различно едни стават много внимателни други стават джигити.Аз и 2 литра вино да изпия не ми се губи акъла , но никога не съм сядал да шофирам ако съм изпил повече от чаша бира.
60
0
 
0
 
! Отговори
Котки преди 4 години
До 60 До КоткиКазвам че единственото общо е, че и при двете има смъртни случаи. Когато някой каже "от катастрофи умират повече"... Да, кофти е, и? Лека им пръст на умрелите, аз също мразя пияни шофьори, но какво общо има това с коронавируса?
59
3
 
1
 
! Отговори
До #39 преди 4 години
До "северозапад": Онзи ден бях на толкова градско. Сега съм на 0.2КСавой труп и 2л. Леденика довършвам. Нямам къде да ходя, иначе няма проблеми, паля и заминавам.
58
1
 
1
 
! Отговори
До 59 Котки преди 4 години
Пилците се броят на есен. Въпрос: Има ли отношение към мъртвите и осакатените твоя ненужен в ситуацията факт, че колите не се заразяват една от друга ?
57
5
 
0
 
! Отговори
Котки преди 4 години
До 55 ЛогикатА на политикаС тази разлика че колите които през деня са били в близост до този младеж в случая няма да прихванат и да започнат и те да се блъскат в сградите. Коренно различни проблеми с коренно различни решения, на знам защо хората продължават да ги сравняват...
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само алкохол ли са открили?Затова се е врязал само в сграда, а не в друг автомобил и пешеходци, при положение че имаше и канабис и амфетки.
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредния ***!
54
6
 
3
 
! Отговори
Еди кой си преди 4 години
Човешко е да се греши нечовешко е да не се прости
53
3
 
9
 
! Отговори
ЛогикатА на политика преди 4 години
За месец и пошовина, от коронавирус починаха 47 души, който сега криво да седим право да съдим и колкото и грозно да звучи, убива хора, които физически са обременени с какво ли не. От ПТП умират повече хора и то - здрави, деца, всякакви - изобщо катастрофата не подбира . Държавата защо не е затворена, например докато не оправят пътищата, да накажат пияните, дрогираните, хората да не излизат с колите си ? Или аналогията ми е грешна.
52
1
 
5
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Хаиде сега-100 тояги на голо.
51
6
 
4
 
! Отговори
Котки преди 4 години
До 41 АнонименТи може ли да си толкова нагъл и *** да наричаш служителите на МВР "бавноразвиващи"?Казва се "хора със специални нужди" ;)
50
3
 
5
 
! Отговори
Румен преди 4 години
Миналата година по пътищата ни са загинали 611 и ранени около 4000 човека. За коронавируса оревават ортаклъка а за тези цифри само от време на време като стане нещо по-така. Според мен вместо пенкилерът Мутафчийски всеки ден интервюта трябва да дава и обяснява шефът на КАТ.
49
3
 
13
 
! Отговори
Котки преди 4 години
В онази дърта, просташка песен на Ивана, в която искаше да се напие и после да кара бясно на червено, това беше "нещо нетипично" и "различно". Така като гледам тия дни се е превърнало по-скоро в някаква норма...
48
1
 
7
 
! Отговори
еди кой си преди 4 години
С чии пари ще го лекуват?
47
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 47Знаеш ли кога ще ти даде баща ти едно време ключовете за ладата?Никога!По 12-13годинки се чакаше ред за да я купиш и друга няма тая ти е завинаги!Може в началото на демокрацията като тръгна пазара на стари коли да е имало по 3 лади строшени,ама вече никой не искаше лада.Та не ми разправяй ти!!!!!
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ееееееееееееееееееееееееее!!!!!безобразие!!!!!!
45
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По времето на казармата ви е било същата работа. Просто колите са били твърде малко и повечето неща не са се казвали. Бащата ми е разправял нансинковци близки до партията по 3 лади строшени от катастрофи имали. Къде, ще чиуеш в онова време такава информация. Ти в ккаъв сън живееш още.