В Стара Загора ще дезинфекцират детските площадки, подменят и пясъка

Основно ще се измият люлки, пързалки и катерушки
1 май 2020 03:30, Анисия Иванова
9
В Стара Загора ще дезинфекцират детските площадки, подменят и пясъка
Снимка: БГНЕС

В началото на май започва поетапно основно почистване и дезинфекция на всички детски площадки на територията на община Стара Загора, съобщиха от общината.

Предстои основно измиване на всички съоръжения, предвидени за игра на децата - люлки, пързалки и катерушки. Ще бъде подменен и пясъкът в пясъчниците.

Повече от 80 са детските площадки в общината, където най-малките могат да се забавляват. Голяма част от тях са обновени, като е поставена ударопоглъщащата каучукова настилка. Предстои монтирането на нови.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко се прави за едните пари хахаахахахахахахахахахахахахахахаха, Вие стойте вкъщи да не се бутаме в супермаркета и на улицата :)
6
0
 
4
 
! Отговори
SWAN преди 3 години
Сън не спат "нашите" да измислят как да усвояват гойските данъци! - сега ще подменят тоалетните на бездомните животни... само на *** децата се ровят в тези пясъци!
5
8
 
0
 
! Отговори
Да преди 3 години
Добро решение, вирусът се разнася и от животни, а там със сигурност ходят котки и кучета !
4
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последното дете е играло в пясъка през септември мг. Сигурно страшния корона грип е останал там и дебне в засада. Според мен на северния полюс има корона, да сменят леда там веднага! Нареждам! Ще дадем 1 милиард! Фирма, създадена вчера спечели конкурса!
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какво са тия площадки, нали сега отглеждаме неграмотни, бъдещи бездомници и робчета, които няма да поздравяват, защото мама ги е опасала в маски и ръкавици, и сакън да не ги хване вируса, (уж) виновен за смъртта на цели 50 тежко болни!Ще си играят на 2м ли? И ако се доближат мама ще тича с дезинфектант, а тате ще ползва лафовете: СОПАТА, затягаме мерките, ще спазваш хоро ще играеш, щаба!!! Нямаме нужда от пари, не ни се пътува, важното е да сме здрави в панелката затворени!
2
6
 
12
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Кое му е бравото. Масово унищожиха старите катерушки от стоманени тръби и ги смениха с *** дето няма да издържат и няколко години. Украсяват с гума че и с автомобилни гуми. Била ударопоглъщаща. Децата вече не се одраскват, обелват и насиняват. Стават саксийни цветя, готови за изолация с джаджа на дивана.
1
10
 
3
 
! Отговори
Заралия преди 3 години
Браво!