Задържаха шофьорка употребила три наркотика

41-годишната жена е криминално проявена
4 май 2020 17:45, Ния Христова
26
 Задържаха шофьорка употребила три наркотика
Снимка: Pixabay
Надрусана 41-годишна шофьорка употребила три вида наркотика е задържана от полицията в Пловдив, съобщи "Монитор".
 
Случаят е от нощта на 4 май. Около 2 часа след полунощ униформени от Първо районно полицейско управление спрели за проверка лек автомобил "БМВ". 41-годишната жена, която е управлявала, е и криминално проявена. Тя се държала неадекватно пред служителите на реда.
 
На водачката е направен тест с техническо средство, което е дало положителен резултат за наличието на амфетамин, кокаин и метамфетамин в кръвта. 
 
От полицията в Пловдив заявиха, че по случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 343Б ал. 3 от НК. Също така потвърдиха, че през посредното денонощие в Пловдив е задържан и мъж на 23 години, който шофирал след употребата на наркотици. Проверяващите полицаи установили, че мъжът е седнал зад волана, след като е употреблил марихуана. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е безмислено човешко същество, дано се отървем по-скоро от него.
4
0
 
19
 
! Отговори
18406 преди 3 години
Шофиране след употреба на наркотик се овладява с отнемане на книжката завиаги, окончателно и безвъзрвратно. След първите 20-30 случая с такава санкция, ще се прекрати това безобразие. Всякакви други созметични мерки поощряват наглеците. А шофиране без книжка от 10 години затвор нагоре в зависимост от ПТП-то. Ако няма ПТП - 5 години в затвора. Законодателт ед лъжен да защити интереса на обществото от тези разюздани типове.
3
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ас затова отдавна казах че триябва марихоланата да се озакони. спрете ни тормозат даийте ни доза! твардо за марихолана. невинна е жината не ия пипаите.
2
2
 
13
 
! Отговори
& преди 3 години
А МОЖЕ би е нова наркота с три вида -възможно ли е това ?
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колите трябва да имат нещо - да не може да я подкараш с алкохол или наркотици