След челен удар: Три жертви на катастрофа в Силистренско

Загиналите са пътували в единия автомобил
Обновена: 6 май 2020 15:06 | 6 май 2020 15:00, Веселина Йорданова
32
След челен удар: Три жертви на катастрофа в Силистренско
Снимка: БГНЕС

Три жени са загинали при тежко пътнотранспортно произшествие, станало днес между селата Грънчарово и Секулово. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

Инцидентът е станал около 11.50 часа.

Според първоначалните данни лек автомобил "Рено", управляван от 46-годишна жена, е навлязал в насрещната лента и се ударил челно в лек автомобил " Фолксваген-Каравел".

Загинала е шофиращата "Рено"-то и нейните спътнички на 74 и на 78 години.

Шофьорът на другия автомобил е със съмнение за счупен крак. Изясняват се причините за произшествието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако купуваш крушки от "левчето" , нормално да ти горят на две седмици, на моята слагах "Osram" и на около 20 хил км изгаряше по някоя. Сега съм със ксенон и да видим кога ще ми го нахендрят .
28
2
 
1
 
! Отговори
до някакъв клош преди 3 години
Стига рИва с тези фарове, ами си купи една сносна кола, ако не се лъжа , от 2012-2013-та дневните светлини са задължителни за новите модели, даже Дачията ги има от доста години.
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз шофирам активно от 1998-*** година. От тогава съм сменил пет автомобила и една лампа, беше изгорял габарита. Е какъв е проблема с постоянно включените фарове? Проблема е в пътищата, две ленти в една посока на движението решават въпроса с челните удари!
26
4
 
6
 
! Отговори
123 преди 3 години
Светлините наистина помагат особено в мрачен ден като днешния. Махнат ли ги разни *** и пенсионери с електромери няма да ги пускат дори когато е нужно, както беше преди - те виждали.Голяма работа че си сменил 2 крушки за 5 години, но си спасил своя и други животи.
25
1
 
3
 
! Отговори
до Елемаг преди 3 години
Айде бракувай я тая дачия или подобна най-накрая и си купи истинска кола.Не виждате ли че евтиното излиза скъпо?Как пък на 20 годишния ми мерцедес не му изгоряха рефлекторите, как не пожълтяха стъклата (повтарям стъклата, а не пластмасите), как крушките издържат по 5 години и описаните от теб 10 агрегата не се развалиха.Да отбележа карам колата от 10 години от 200000, в момента е на 400000.
24
3
 
1
 
! Отговори
kkk преди 3 години
До Ушев кариеристМоже би не знаеш от къде произлиза думата ушев,но като ти гледам акъла,си точно за там,още по на изток!
23
4
 
21
 
! Отговори
Генерал Годжи преди 3 години
Пишем ги на сметката на Ковид...без право на вето и обжалване
22
6
 
17
 
! Отговори
ВИРУСА преди 3 години
А сега кажете, че Коронката взема повече жертви................за да се плашим.
21
2
 
8
 
! Отговори
Дистрибутор преди 3 години
До ЕлемагСтига бе, аз пък си построих СПА комплекс благодарение на тоя готина наредба за фаровете.
20
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕлемагКрушките ако слагаш читави и нямаш проблеми с инсталацията карат с години.Динамото се смята, че животът на реле-регулатора с четките е около 100 000 км, а като сдаде багажа слагаш едно ново за 50 лева и си свиркаш. За разхода изобщо не си струва да се коментира.Ако това те събаря, време е да тръгнеш пеш, колата не е за тебе. Не ми се мисли как ще отделиш пари за спирачки, шарнири, амортисьори, гуми...
19
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ушев кариеристНещо се опитваш да се правиш на остроумен, ама не ти се получава.Пробвай да се бъзикаш пред близките на хора, загинали от взривила се газова бутилка, или на такива, дето ги е блъснал някой без гражданска и после пият една студена вода от чешмата, понеже пари няма.А светещите къси и оборудваната аптечка в автомобила не виждам на кого пречат.
18
1
 
5
 
! Отговори
Да не спорим преди 3 години
До Ельоменат 2._ _ нека като четем и да разбираме прочетеното....На 46 години е ,а другите са възрастни ,пътували в същия автомобил,уви!
17
0
 
22
 
! Отговори
Хора... преди 3 години
...карайте с нормална скорост!!! Спазвайте ограниченията на скоростта. В България няма съвременни безопасни пътища! В България старите ви коли, с много малки изключения, не са минали ADAC тест за ГТП, понеже и старостта на автомобилите няма да го позволи. Т.н. магистрали в България са неизползваеми нощем и при усложнени метеорологични условия, понеже не са обезопасени с никакво осветление и пътна сигнализация и маркировка. Така че карайте винаги предпазливо. Вкъщи някой ви чака да се приберете
16
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В последно време тъпите женоря надминаха по наглост, некадърност и наглост мъжете.Вчера спирам на пешеходна пътека да дам път на пешеходци, тръгнали да пресичат. Една баничарка, която караше залепена за *** ми, вместо да спре ме заобиколи отляво на пешеходната пътека с цялата газ на света, за да спре със целите спирачки на червения светофар.Да ви кажа, положението отдавна е бедствено и извънредно много преди ковито, избиваме се самички в простотията си и мрем като мухи в коли-ковчези.
15
11
 
23
 
! Отговори
Ушев кариерист преди 3 години
Има няколко причини за такова тежко ПТП с три жертви. Неработещи животоспасяващи фарове по пладне. Незалепен стикер за гражданска отговорност. Газова уредба без задължителен преглед. Риванол или кислородна вода с изтекъл срок на годност. Липса на светлоотразителна жилетка. Както и голям талон от стария вид. Не са научиха да карат. Бойко пътища им строи денонощно, през останалото време се бори с развилнелите се бесовски сили,*** спящи до обяд.
14
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕлемагКва кола?От любопитство питам.Къф модел и коя година.Сложи си светодиодни...
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак селски изпълнения
12
13
 
13
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
11 бай Миле.Едната е 28 лв качествена.Защото не желая да заслепявам хората ,а мисля за тях.За разлика,от повечето.2 акумолатора по 120-240 лв.Два рефлектора възстановени -50 лв.3 комутатора за ток заминали именно заради ФАРОВЕТЕ 68 л-210 лв.2 генератора по 50 лв-100 лв.Горивото вероятно е към 1000 лв от горе за 10 години.Къде да ти изпратя банковата сметка, да ми преведеш 2 бона.Причина за превода пиши:М.а.л.о.у.мен закон от ГРОБ!!!
11
2
 
15
 
! Отговори
Мисиреещ се тулуп преди 3 години
За последните двадесет и четири часа, са починали един от коронавирус и шест при ПТП, но с коронавирус.
10
7
 
15
 
! Отговори
бай Миле преди 3 години
До ЕлемагЕла, ще ти дам 50 лева да си покриеш крушките и стига рива като разгонена юница за уи!