53 случая на коронавирус, двама починали за последното денонощие

Излекуваните са 384, което е 22% от заразените
Обновена: 7 май 2020 11:49 | 7 май 2020 08:08, Камелия Цветанова
304
53 случая на коронавирус, двама починали за последното денонощие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

53 случая на коронавирус са регистрирани за денонощие, в болница са 25, изследвани са 1163. Това каза шефът на Националния щаб ген. Венцислав Мутафчийски.

В София новите болни  са 19.

Още по темата


Има и един нов случай на заразен сред медицинския персонал и така общият брой стана 192.


84 са общо починалите до момента.

През последното денонощие има два смъртни случая. Починал е мъж във Велико Търново с придружаващи заболявания и мъж в Ямбол с белодробна болест. 

353 са случаите в болница, 38 са в интензивно отделение

384 са излекуваните, което е  22%  от заболелите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
7
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Тук в този форум -още от месец говорихме че ранната карантина в Бг ще даде подобен резултат-Европа вече затихва епидемията -а тук в БГ тепърва почва !!! Но кой да чете форуми от *** гла-ви на Щабът!! Накрая ще се окаже че България се е справила най зле с Ковид от целият Европейски съюз!! Тепърва почват проблемите -а те са,, че лекари отказват и болници отказват да се борят с Ковид!1
112
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо болните не се лекуват в болниците, след като заболяването е опасно , а здравите се поставят в карантина ? Що за здравна система имаме , която да не може да поеме 2000 болни .И не ни призовавайте да даряваме .всеки месец задължително "даряваме "и на края си плащаме .
111
1
 
14
 
! Отговори
сара преди 3 години
Аз се уморих да се страхувам, да гледам брифинги и да чета все едно и също, а положението да си остава все едно и също. Всеки да си гледа качествено работата, да има отговорно поведение и да работим - помощите сега, са заробване утре.Докато вируса долита отвън въпреки здравия разум има да се караме и все тая...
110
6
 
9
 
! Отговори
обективен преди 3 години
Оня ден го гледах този мушморок без униформа.Изглеждаше жалък и невзрачен.И разбрах защо толкова много държи да влачи генералски мундир.Същото беше и с началника му-баш Тулупа от с.Хераково ,общ.Банкя.
109
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уж народа не одобрявал начина на поднасяне на информация,то пак се започна старата песен на нов глас.Униформата,заплахите,отговарянето на въпроси на Ива Николова.. която да си беше седяла при Гала да коментира,по-добре. Или в Биг Градър. За тука не става. На Слави на репортера само като му чуят глас им става лошо и си знаят,че няма да му отговорят.. Да се спират брифингите, знае се предварително колко са безмислени и как ще протекат. Писна ни.
108
8
 
3
 
! Отговори
до 110 преди 3 години
Що ве, една огромна част от матряла мучи от възторг, и иска генерал Муто да ни станел президентин!
107
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие, които не спазвате елементарните правила (непрекъснато ги повтарят!) имате наглостта да питате ЗАЩО се увеличавали болните??? Вижте как е в други държави: със СМС искате разрешение да излезете до аптека или магазин! Ако не можете да четете, питайте ваши познати, които живеят в други държави!
106
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Мутафчийски толкова ли са му слаби нервите. Менте генерал, но добър кариерист и под лога.
105
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Погребалния агент се появи с изпраната униформа Дошъл е с бръснатата глава от ледения полюс
104
3
 
9
 
! Отговори
Sata NATO преди 3 години
Няма никакъв начин новите заболели да почнат да намаляват, докато не се натрупа критична маса преболедували. Дори на теория няма вариант. Мерките само разтягат процеса, но не го отменят. Боко е решил да измами природните закони и е бесен, че не му се получава. Френската академия на науките преди 200 години е обявила, че изобщо няма да разглежда проекти за перпетуум мобиле, но ние продължаваме с опитите.
103
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз от малък си мечтая да стана генерал!
102
5
 
13
 
! Отговори
bluesky1 преди 3 години
Опасявам се, че коронакризата и последствията от нея ще са катастрофални за тази наша опустошена държава!!! Мисля, че като резултат обезлюдяването вследствие на миграция на Запад ще се ускори допълнително и България ще загуби още повече човешки ресурс! "Мазнинки" - те са илюзорни в нечия празна глава и кьорфишек - та какви мазнинки може да има най-бедната държава в ЕС, а най-бедните го отнасят най-жестоко при бедствия, войни и епидемии!
101
6
 
8
 
! Отговори
ПРОФЕСОР ПРЪЦ преди 3 години
СПОКОЙНО---ПАК НИ ДАВАТ ЗА ПРИМЕР В ЕВРОПА---ЧЕКАЙ-ТОЗИ ПЪТ-ЛОШ ПРИМЕР---В МНОГО ДЪРЖАВИ ПОЛОЖЕНИЕТО Е ОВЛАДЯНО-А В НАШАТА--КАТО ЧЕ СЕГА ЗАПОЧВА....
100
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според worldometer новозаразените в България са 74, а не 53.
99
9
 
3
 
! Отговори
до 103 преди 3 години
Дреме и на *** за членската и маса!Червените отдавна си изплетоха кошничката,и нещата си вървят без грешка!Мразите ли БСП!?И гласувате за Герб!?Ами това е целта на занятието!Само дето на курнелка синчето е в САЩ!И на боко щерката-също!А бесепарогерберските *** се плюят като ненормални,щото това са им опорните точки,а вие нещастниците им пригласяте!Щото толкова ви е акъла!
98
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малкия плешив диктатор-коремен хирург от Кюстендил, е точно копие на големия плешив диктатор-пожарникар от Банкя.Наритва мисирките и *** със същата страст ,и се кланя на Вожда с нарастващо вдъхновение.
97
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е Радев та Радев, знаем че ви пречи щото разби цацка. Ама сега какво ви прави - оставил ви е да си развявате коня. Направихте ни на маймуни.
96
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради герб са най големите безредици
95
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаме нещастието в тази ситуация да е този *** и герб
94
9
 
14
 
! Отговори
ПРОФЕСОР ПРЪЦ преди 3 години
Е--НЕКА СИ ПРИЗНАЕМ-НАКРАЯ СЕ ПРОВАЛИХМЕ???ЗАЩО ЛИ???ДОЙДОХА МНОГО ПРОКАЖЕНИ ОТ СЕКЪДЕ И ВМЕСТО ДА ГИ ЧЕКАТ СКАФАНДРИ НА ЛЕТИЩЕТО -ДА ГИ ТЕСТВАТ---ТО-НЕМА НИКОЙ---И КОЙ С ТАКСИ КОЙ ПЕШКОМ-КОЙ С ТРАМВАЙ--СЕ ИЗНИЗВАТ ПОЕДИНИЧНО--СМЕХ...ИМА ДА СИ ПАТИМ МНОГО....