Собственици на заведения не бързат да отварят, но защо?

Несигурността около коронавируса спира бизнесът да заработи
7 май 2020 20:04, Петя Славова
29

Собствениците на заведения по морето все още не са ги отворили. Очаква се, че ако концесионерите бъдат принудени да не събират такси за чадъри и шезлонги, те ще увеличат наемите на заведенията. Заради тази несигурност голяма част от тях все още не са отворили, съобщава Bulgaria ON AIR.

Един от култовите плажни барове в Бургас все още е затворен. Разхождащите се по плажа бяха разочаровани, че няма къде да седнат с приятели. И докато заведенията в Морската градина са почти празни, в центъра на Бургас кипи оживление.

Очаква се концесионерите на плажове да получат компенсации от държавата, за да не събират такси за чадъри и шезлонги това лято. Междувременно вестник Sun призова британците да почиват през юли в Слънчев бряг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
24
 
! Отговори
Ганьо мутрето изгоре преди 3 години
Измамници от Великобритания ще атакуват българските курорти. Те ще съдят хотели за заразяване с коронавирус. Затова предупреди Румен Драганов от Института за анализи и оценки в туризма.Испания например бе съдена за 800 млн. евро за хранителни отравяния, каза той...
3
2
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
"Очаква се..."Кой очаква и на какво отгоре очаква?Колега, родителите на Румката няма да получат нищо, поради дефектен зарзават.
2
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаят, че няма да има много мераклии за кафе на 2.50 и бира за 5 лева...та правилно не бързат да отварят!
1
6
 
31
 
! Отговори
84771 преди 3 години
Зеленчукопроизводителите какви помощи ще получат?