Пипнаха 19-годишен да кара пиян

Младежът е задържан за 24 часа
8 май 2020 02:30, Ния Христова
10
Пипнаха 19-годишен да кара пиян
Снимка: Pixabay
19-годишно момче от шуменското село Новосел е заловено да шофира след употребата на алкохол. Той е хванат минути, преди контролно-пропускателните пунктове на входовете и изходите на Шумен да бъдат премахнати, съобщиха от полицията. 
 
Младежът е управлявал автомобил Рено "Клио". Бил е спрян от полицаите на 5 май към 23:30 часа на изхода от града за Новосел. При направената проверка установили, че момчето лъха на алкохол. Тест с дрегер показал 1,39 промила в издишания въздух. Шофьорът отказал да му бъде взета кръвна проба за анализ. Задържан е за 24 часа в полицейското управление в Шумен, уточниха от РДВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
До Някога...но не сега!//Е, затова сме на това дередже.Бъркат демокрацията със слободия.Много отдавна е доказано,че при една осъзната диктатура много държави вървят напред.Много е важно при определението диктатура да не се робува на неолибералните ,юдо-масонски мантри.
5
1
 
7
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Абе докато не изгорят 50-100 ***, включително и такива по села и междуселски пътища с бърза присъда директо за 1-2г. в затвора при първо провинение при второ поне 5г. и без книжка ЗАВИНАГИ... няма оправия
4
2
 
16
 
! Отговори
арбайт махт фрай преди 3 години
Кой знае какви алхими е е приел ?!Колеги, трудовите лагери са в Китай.Тук царуват евроатл.ценности.Задържаното пишлeмe е резултата.
3
3
 
8
 
! Отговори
Puio преди 3 години
А, с пръчка пипнаха ли го после?
2
3
 
11
 
! Отговори
пожелание преди 3 години
Такива задължително ,със закон трябва да се бият до посиняване!
1
5
 
2
 
! Отговори
Някога...но не сега! преди 3 години
до 1 и 2Фантазьори !