Пияна шофьорка навлезе в насрещното и катастрофира в Пловдив

Тя е била с близо три промила алкохол в кръвта
11 май 2020 11:21, Ния Христова
22
Пияна шофьорка навлезе в насрещното и катастрофира в Пловдив
Снимка: Pixabay
Пътната полиция в Пловдив успя за едно денонощие да хване 1000 нарушители на пътя. Сред тях има и 19 души, които са седнали зад волана пияни или дрогирани. 8 нарушители са задържани, предаде Нова ТВ. 
 
Полицейската акция за шофиране след употреба на алкохол и наркотици продължава и в понеделник. Жена е е 14-я случай на пиян шофьор. Тя е заловена в неделя вечерта с близо 3 промила алкохол в кръвта. Жената влиза в насрещното движение на уживен пловдивски булевард и катастрофира. Според свидетели жената е била видимо неадекватна и не помни какво се е случило. В събота вечерта е заловена друга жена, шофирала след употребата на алкохол. В кръвта й са открити 2,7 промила алкохол. Тя обръща автомобила си на една страна. 
 
Над 300 души са заловени с превишена скорост, част от тях са шофирали с между 80 и 100 км над допустимата скорост.
 
"Справяме се с активни действия, насочени не само към движението, но и към добър обществен ред. Трафикът се нормализира след отпадането на част от мерките. Искам да подчертая, че продължаваме с активните действия", каза инспектор Ботьо Гиргинов от "Пътна полиция" Пловдив.
 
За няколко дни в Пловдивска област са установени няколко случая на шофьори, употребили химически вещества. Към тях се предприемат всички мерки, които са описани в Наказателния кодекс, увери Гиргинов. Всички заловени да шофират след употребата на алкохол или наркотици се задържат. А ако откажат проба, то тогава се свалят номерата на колата,  а към шофьора се предприемат необходимите процедури. Само в пловдивското село Брестовица през изминалата нощ са свалени номерата на 6 автомобила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
234еи преди 3 години
Алоу - Уживената!!!
17
3
 
2
 
! Отговори
ЪХЪ преди 3 години
До Пловдив. Новоналазилите селЕндури карат така. А ти избягваш да шофираш в Пловдив, защото не можеш да караш. Във всички големи градове е същото.
16
3
 
4
 
! Отговори
Shark преди 3 години
Мдааа, после бълвате против пушачите. Само че те не причиняват катастрофи, освен ако не са употребили нещо различно от цигара, ама срещу това, различното от цигара не ритате. Щото то не ви пуши и "трови", ама не мислите, че то може да ви убие веднага! Какво предпочитате, пушач зад волана, или наркоман и алкохолик????!!!
15
2
 
8
 
! Отговори
Тулупката преди 3 години
" Ко речи" ? "Уживен", а - и що е то?Иначе както е от много години насам в Пловдив положението е "мамата си джаса", а в Брестовица има доста от онези другите българи.
14
3
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Какво означава "Уживен"?Къде е Румката и защо се бави да даде орден "Стара Планина" на дамата? Или непременно е необходим труп?
13
2
 
9
 
! Отговори
Котки преди 3 години
Значи от статията и заглавието разбрах следното... Жена си кара колата някъде с 3 промила алкохол, приеминава в насрещното и не щеш ли изведнъж се материализира в Пловдив на "уживен" булевард и катастрофира.
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Статията е пълна с правописни грешки.Ужас.
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туй на къф изик е ***, ништо не съ разбира !
10
2
 
12
 
! Отговори
??? преди 3 години
Ако не е във Варна, ще е в Пловдив.Ако не е в Пловдив, ще е във Варна.Защо в Пловдив и Варна така и не могат да се научат да шофират?
9
5
 
8
 
! Отговори
Ми преди 3 години
в този уникален град се домъкнаха какви ли не същества, понеже в паланките им има само аграрна работа. Мързи ги обаче да работят това, което са работели поколенията преди тях и искат да са граждани. Съжалявам, че премахнаха жителството. За София, Пловдив и Варна трябва пак да го върнат! И такова да се дава след много прецизен подбор!
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алкохолът определено влошава шофьорските умения при мъжете. При жените е все тая!
7
5
 
6
 
! Отговори
До Пловдив преди 3 години
Избягваш да шофираш в Пловдив, щото като си взел книжка в населено място с два светофара ти е трудно. Само не ми казвай, че си от София! Знаеш, че не е вярно!
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Пловдив има най-много тежки произшествия.
5
4
 
8
 
! Отговори
Пловдив преди 3 години
За Пловдив е нормално. В Пловдив винаги е така. Не съм виждал по-луди шофьори от майничките. Тия карат бързо, нервно и често карат пияни. Избягвам да шофирам в Пловдив, щото там е лудница на пътя.
4
1
 
14
 
! Отговори
One преди 3 години
Начи минала в насрещното и се оказала в Пловдив. МУХАХАХАХАХАХХАХА не е лесно да си ***, ама ако искаш да работиш в днес.бг е задължително.
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма оправия с този правопис, а уж журналистика ! "Уживен"
2
2
 
17
 
! Отговори
н3грамотна журналЯ преди 3 години
"уживен"!!!
1
2
 
15
 
! Отговори
АмчъмдейвиС преди 3 години
И това само в Пловдив смятай колко бързо пропадаме!