Откриха тялото на 21-годишният Петър на дъното на водопад

Осем дни продължи издирването му
12 май 2020 14:57, Нели Христова
62
Откриха тялото на 21-годишният Петър на дъното на водопад
Снимка: Facebook

Повече от 50 служители на реда, роднини и доброволци издирваха 21-годишния Петър Лухов, който изчезна във водите на "Сучурум" в Карлово на 5 май. На осмия ден от издирвателните дейности, тялото му бе намерено на дъното на водопада.

Още по темата

Пред разследващите приятелите му разказали, че е употребил голямо количество алкохол. На моста на водопада Петър се снимал и пратил снимката на своя позната. Камерите на намиращата се наблизо ВЕЦ са го заснели около 19 часа, пишат от "24 часа".

Според свидетелите Лухов се разделил с компанията си с намерение да се изкъпе. Раницата, дрехите и телефонът му бяха открити.

Претърсен беше периметър от около 12 км по поречието на Стара река и Стряма, но без резултат. По тази причина днес водолази се върнали на "Сучурум". В т.нар. наречения "казан" на водопада намерили трупа му.

От полицията заявиха, че в момента на изчезването на момчето операцията там е била невъзможна, тъй като дебитът е бил близо 1900 литра в секунда. Днес е бил 50-60 л/сек., което е позволило на водолазите да огледат "казана".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като го гледам така малко мексиканец..
28
4
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
РЕКАТА ТАМ ДЪРПА С ОГРОМНА СКОРОСТ И ТЕ ВКАРВА ПОСЛЕ ВЪВ ЕДНА ДУПКА!МАЛО-УМНИТЕ МУ ПРИЯТЕЛИ НЕ СА ЛИ МУ КАЗАЛИ, ЧЕ Е МАЛО-УМНО ДА ВЛИЗА ВЪВ ВОДАТА НА РЕКАТА
27
28
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
От статията не става ясно дали тялото е намерено живо.
26
2
 
40
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Не е имал приятели ! Били са СЪТРАПЕЗНИЦИ !!! За яденье и пиенье....Сега сигурно същите тия СЪТРАПЕЗНИЦИ ще пишат колко са го обичали...
25
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредна жертва на безразсъдната първосигналност.
24
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съболезнования за родителите му. От статията се вижда какви са приятелите му. Как 1 от всички не го спря? Как 1 не отиде с него?
23
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не алкохола,а наркотиците убиват младите хора в България!Вече деца на 13-14 години пушат тревица и ако докопат нещо по яко се друсат!
22
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де, що за приятели са тия, дето са го оставили да ходи да се къпе предвид, че температурата на водата няма да е много подходяща най-малкото, а и е бил видимо неадекватен?Ами те нещата са били предизвестени.Не разбирам колко трябва да си безхаберен, та да се прибереш спокоен и да не ти пука.Единствено ако и те са били толкова адекватни, колкото и той, до някъде... но само до някъде би обяснило поведението им.Дори и без алкохола в кръвта, студената вода е в състояние за минути да го убие.
21
11
 
24
 
! Отговори
чичо преди 3 години
Такива екземпляри захвърлят родителите си в старчески домове !
20
2
 
14
 
! Отговори
One преди 3 години
До xaxsasТова вече е крайно и щом си спрял алкохола, значи друсаш нещо, познах ли?! То и натоя му е бил проблем наркотиците.
19
4
 
42
 
! Отговори
До 17 преди 3 години
Много зли сме станали. Чуждата болка ни радва. Мачкаме слабите, защото можем да им надвием. А раболепничим пред истинските злодеи, към които трябва да насочим гнева си, от тях треперим. Не говоря само българите, а за хората като цяло.
18
3
 
23
 
! Отговори
чичо преди 3 години
На тези години ромчета тук, радват баба и дядо с внучета !
17
8
 
30
 
! Отговори
xaxsas преди 3 години
До 8 - Не съм моралист, но алкохола го спрях на 18, колко годишен трябва да съм за да осъзная че купувайки алкохол ставам спонсор на мамата на Кристиан? Не съм производител, следователно мога да бъда потребител, а производителя ме у-потребява. Наблюдавал съм баща си, дядо си и прадядо си и съм установил че са по-приятни, забавни и мъжествени когато са трезви. Попитай 100 човека и ще установиш че алкохола е за скучаещите, които търсят начин да се "забавляват", за напрегнатите които "разпускат".
16
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"На някои хора им липсва елементарно християнско състрадание. "Не е само христянско, общочовешко е! Но си прав
15
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни простотии.И той и приятелите му!!! Тези приятели защо не са го спрели? Видяли са го пиян, знаели са,че иска да се къпе така?!В моята младост един наш приятел се напи до безсвяст и искаше да шофира колата си.Скрихме му ключовете,не искаше да се качва при нас ,пиян, прави циркове, ходи си пеша до тях.На др ден не помнеше какво е правил и даже ни благодари,че сме го спряли.
14
13
 
21
 
! Отговори
Булгарикум бациликум преди 3 години
Жалко за родителите,че са отгледали смотано наркоманче,жалко за него ,че има такива "приятели" .Жалко,че това е бъдещето на едно смотано племе.
13
14
 
12
 
! Отговори
Христо преди 3 години
Една дрога по - малко! Добре, че свършил сам, а не вземайки някой със себе си!
12
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На някои хора им липсва елементарно християнско състрадание. Превърнаха ни в безчувствени същества, които превръщат страданието на ближния в числа и вдъхновение за цинични шеги.
11
3
 
20
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
До Бау,Под почерпване разбираш мъртво пиян ли? Защото от статията се подразбира такова количество.Ето от такова почерпване на наркотици и алкохол разбират днешните млади. :)
10
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕма проблеми. Напил се, утрепал се. Дарвин. Сред водещите в класацията ми за 2020-та става определено. Да е мислил. Секунда невнимание и край. Всяко дете го знае, а този е бил далеч над дете. Жив и здрав в следващия си живот. Дано е имал планинска застраховка, че сега ще тропнат чудна сметка на наследниците му.