Какво е състоянието на нахапаните от куче деца?

Собствникът на кучето все още се издирва
15 май 2020 10:02, Ния Христова
25
Какво е състоянието на нахапаните от куче деца?
Снимка: Pixabay
Все още се издирва собственикът на кучето, което нахапа жена и две деца на паркинг на голям хипермаркет в Пазарджик. Кучето е от породата американски булдог. 
 
"Докато отивахме до магазина кучето хвана детето, ние го видяхме преди това. Започнах да го удрям с портмонето си", разказа бабата на нахапаното дете в ефира на bTV. 
 
"За две-три минути нямаше никой, кучето не пуска детето, видях, че има каишка на врата - хванах го за каишката и започнах да го удрям с чехъла си. Пусна го, но посегна втори път на детето. След това дойдоха и едни момчета и помогнаха", разказа жената. 
 
Тя каза, че раните на дедето са промити, а до два - три дена лекарите трябва да кажат колко са тежки и тогава ще бъдат зашити. 
 
Жената била до магазина с двете си дъщери и три внучета, когато кучето нахапало една от жените. 
 
"Когато отидохме в Бърза помощ, лекарите казаха, че преди нас при тях са били майка и дете на две години, които също са били нападнати от това куче", допълни бабата.  
Още по темата
 
Румен Борисов, който е дядо на пострадалото дете, отбеляза, че то е било в тежко състояние и иска собственикът на кучето да бъде намерен, да се вземат мерки, за да няма и други пострадали деца. 
 
Дядото допълни, че на това място постоянно има кучета. 
 
Полицията продължава да издирва собственика на кучето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
0
 
! Отговори
Джиро ди Италия преди 3 години
Усетило ги е че са от боята
14
1
 
12
 
! Отговори
D преди 3 години
Затвор за собственика! Оставил песа си да вършее навред. Дано не се случва на детето ми, че няма да дочакам съда да си свърши работата. Ще се действа самостоятелно!
13
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До лелеБе аз го прочетох ама честно казано така и не го разбрах. Кой е тоя Рамиз? Какви ***? Какво изобщо става в тоя пост?
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен за кучелюбците. Ами като не можеш да получиш любов от хората/респективно и не даваш, щото си з-ник е по - лесно да си вземеш животно, което те "обича" и да се правиш на много добричък и мил.
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
освен това на всички места в Европа, при такъв инцидент собственикът плаща минимум 2000 евро глоба. Вервайте ми, много е дисципилиниращо.По филмите съм гледал също и как преди да си вземат куче, семейството се посещава от специален човек - да провери има ли условия за отглеждане на животното - достатъчно място и т.н. Отделно, практиката и нахапаните в България доказват, че повечето собственици на бойни породи не са готови за тази отговорност.И са *** ***...
10
3
 
4
 
! Отговори
леле преди 3 години
Вие не прочетохте ли поста на Иванова? Какво коментирате всъщност!?... Или си дрънкате по инерция.
9
1
 
26
 
! Отговори
sdfsdfdsf преди 3 години
До До кога?В България е така, не помниш ли ще разхождането на кучета не беше забранено обаче ако разхождаш детето си беше. Тук кучетата са по важи от хората
8
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се грижиш за куче разбирам. Но защо много от кучелюбците са човекомразци? Това не разбирам.
7
1
 
13
 
! Отговори
Теорията на преди 3 години
проф. Христов е доказана, вярно е, че 80% от народа на България са ***? Ето и тук коментират такива, според тях, ***.илите могат да си пускат кучета на воля да хапят хора!? Как няма да се бягат свестните? Тук ид.иотите са на почит, даже ни управляват такива!
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 7Диагнозата е ясна. Ти си доказан кучепитек. За съжаление в Кучеландия е пандемия. Такова избиване на комплекси и асоциално поведение! "Предпочитам кучето пред хората". Е, да! Хората трудно ще ги дресираш! Не чакат с влажен, предан поглед какво ще им дадеш за храна или кога ще им подвълиш топката.
5
11
 
20
 
! Отговори
Иванова преди 3 години
Кучето не е нападнало дете .. въпросният Рамиз го е пребил и снимал пред погледа на дете, докато кучето е плюело кръв е изръмжало на детето, района е осеян от камери, но полицията отказва да изземе записите!. Чудно защо! Когато Рамиз разбира, че идва полиция , измисля лъжата, че е нападнало дете ..Рамиз учил паразитното лапе "какво правим с песовете". Кучето днес е починало, вследствие на травмите си, попринцип на хартия, престъпление по чл. 325б от НК, Рамиз съди държава за обезщетение .. Да, аз и ти да платим, за това, че е убил социално, беззащитно същество, за това, че е престъпник ..
4
9
 
13
 
! Отговори
природозащитник преди 3 години
Абе оставете децата, няма ли да напишете как е кучето? Добре ли е? Някой даде ли му вода поне?
3
6
 
35
 
! Отговори
До кога? преди 3 години
Ако човек се гаври с куче, закона го вкарва в затвора, а когато кучето на някой ухапе човек, защо собственика на кучето не отива в затвора? Излиза, че кучетата са по важни от човека!?
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо сте сложили снимка на едно безобидно животно? Нямате ли снимки на питбула?
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ви приличаме на лекари, защо има въпрос във заглавието ?