Кафене на санитарка, заразена с коронавирус, си работи

Местни жители сигнализират за нарушението в социалната мрежа
Обновена: 19 май 2020 16:02 | 19 май 2020 13:04, Ния Христова
21
Кафене на санитарка, заразена с коронавирус, си работи
Снимка: Pixabay
Кафене, намиращо се на входа на пазарджишкото село Звъничево, което е собственост на санитарка от частна болница в областния град, заразена с коронавирус, продължава да работи. За нарушението сигнализират местни жители в социалната мрежа, пише "Монитор". 
 
Женате е знаела, че е заразена, въпреки това в събота е продавала в павилиона. 
 
"По  знайни и незнайни причини кафенето продължава да работи, обслужват щерка й и зет й, които са контактни лица. Цялата фамилия се разкарва из селото най-безочливо и нагло. Явно на РЗИ е много "трудно да издирят контактните й лица. Пазете се и бъдете здрави!!!", пише възмутен потребител. 
 
От здравната инспекция в града заявиха, че ще проверят случая заедно с полицаите от Районното управление и инспекторите от Областната дирекция по безопасност на храните.
 
Кметът на селото и семейния лекар, който обслужва жителите на Звъничево, имат списък с всички лица, които са поставени под карантина. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавата е абсолютно неспособна да контролира пандемията.
10
0
 
5
 
! Отговори
Додо преди 3 години
В държава, в която пускат убиец, заклал 16 годишно момче в парка, и укривал се от закона 14 месеца, да си ходи вкъщи поради прокурорски грешки, на тези добичета няма да им се случи нищо друго, освен да им намалее оборота, ако някои от селяните се стреснат и спрат да си купуват от там.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой може ли да гарантира, че в няма заразени хора в някое от хранителните производства? Ето, в Германия откриха в кланици. При нашият балкански контрол не ми се мисли. Ама не може да спрем да ядем и пием.
8
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо да не работи? Някой да ми покаже изолиран " вирус". Няма такъв.
7
3
 
26
 
! Отговори
Натали преди 3 години
Наглостта на някои индивиди няма граници. Това, ако е вярно, си е тежко умишлено престъпление. Държавата вместо да отваря всичко с лека ръка, да се задейства, да озаптява и наказва подобни престъпници.
6
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къф коронавирус, БЕ!Такова животно нема за 99% от аборигените.
5
1
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Социално слаб или не- задължението си остава и отива при наследниците му, заедно с всички лихви. Е, един ден може да падне по давност, ако има нехание от страна на държавата и известно време не е имало принудителни мерки по събирането му.
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отиваш пиеш кафе и си заминаваш.По другите магазини да не би да едруга картинката.Отива болен от ковид ,от чума пие кафеи си заминава.Има директно общуване.30000- чакайте ги.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Статията ви прилича на току що сглобена Историйка или по модерно FAKE NEWSТова се получава когато се краде безразборно от други сайтове за Новини
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Бъди сигурен, че тези са от контингента, който не плаща данъци, защото вечно се води социално слаб, макар да ходи накичен със злато. Не 30 000, само 3 лева глоба да им сложиш, пак няма да я платят.Здрава ръка е нужна и някой рано или късно ще се възползва от тази ситуация в страната, за да грабне властта.
1
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престъпление- нарушаване на карантината от 3ма души. 30 000лв. за хазната гарантирано. Вече доста подобни наглеци бяха глобени, доста от глобите са предадени на публичен изпълнител.