Заловиха насилника на 75-годишна жена от Ценово

Той е 36-годишен мъж с умствена изостаналост
27 май 2020 14:12,
42
Заловиха насилника на 75-годишна жена от Ценово
Снимка: БГНЕС

Задържаха насилника от Ценово. Прокуратурата излезе с нови разкрития около тежкото престъпление в селото, при което 75-годишна жена беше насилена и ограбена.

Още по темата

Извършителят на нападението е на 36 години и е освидетелстван с ТЕЛК за умствена изостаналост. По думите му той не е нападнал жената, а между тях е имало симпатия. Тя се зародила в църквата, която двамата са посещавали.

„С пострадалата от престъплението работиха психолози от Центъра за психично здраве в Русе. Извършителят на деянието е проникнал в пристройката на къщата, в която жената е нощувала. Преди това е развил бушона за осветлението от електрическото табло. Тя е била на тъмно, а той е бил облечен с тъмни дрехи и качулка на главата. Обвиняемият признава действията по трите обвинения, които са предявени. Единственото, което отрича на този етап, е упражнената от негова страна присъда“, обясни окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев, цитиран от Нова тв.

Засега 36-годишният мъж е задържан за 72 часа с прокурорско постановление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Като е умствено изостанал,как така се е сетил да се укрива? Значи е осъзнавал какво върши.Гад мръснаааа.
27
2
 
2
 
! Отговори
Toto преди 3 години
Ако бабата имаше оръжие и застреля насилника, и нея щяха да я съдят за убийство като доктора.
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички, които имат пари да си платят са с ТЕЛК. Учители, лекари, мед сестри.. и още знайни и незнайни, съвестни,, които ощетяват всички други и държавата.
25
4
 
13
 
! Отговори
Данчо от Елин Пелин преди 3 години
"Умствено изостанал" ама действа точно и правилно като печен престъпник - какъвто е и. Невинни роми няма!
24
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекарите от ТЕЛК още да се обиждат. А опозиция и НПО-та да блокират всяка реформа в ТЕЛК. Изгасил осветлението, маскирал се, ама имало симпатии и не било насила? Сигурно тя го е гонила с парите да му плати. И сега да ни вдигнат данъците и осигуровките, за да ги издържаме по-добре, да са в по-добра форма когато ни пребиват, ограбват и изнасилват.
23
2
 
0
 
! Отговори
до 26 преди 3 години
ами вземе и се заеми ти с това което предлагаш.
22
2
 
24
 
! Отговори
Бреййй преди 3 години
Бил с умствена изостаналост, но му дошло на ума да развие бушоните....тц-тц-тц.Хайде сега този от ТЕЛК който му подписал решението да обясни как става това!
21
2
 
32
 
! Отговори
Хмм.. преди 3 години
Умствено изостанал? Знае къде е ел. таблото. Знае КАКВО е ел. табло и бушон и как се изключва. Познавам хора, които са си нормални, но не го могат. Има акъл да е с тъмни дрехи и качулка, да отмъкне 100 лв, че и да се подпише върху бабата. Май НАС ни мислят за умствено изостанали, че да вярваме на тия лъжи.
20
2
 
8
 
! Отговори
До 19 преди 3 години
ВГЗТИДА точно ти явно си от тия да те прибират
19
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо лъжат тия едвали е той ако е действал така както са написали абсурд да го хванат натопили го да си припишат заслуги а иначе е поредния индиец
18
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма логика.Демокрация.
17
2
 
20
 
! Отговори
??? преди 3 години
Значи като е луд, да го пуснем да си вършее ? Що за логика ?
16
2
 
6
 
! Отговори
В.Г.З. преди 3 години
То на това описание отговарят повечето от коментиращите тук, какво чака ДАНС та не разрови?
15
2
 
26
 
! Отговори
21497 преди 3 години
Това, че е с ТЕЛК, както повечето знаем, не е гаранция, че е умствено изостанал. По-скоро си е платил където трябва, за да получава едни пари т.е. да източва системата, за която не е допринесъл с нищо, вместо тези пари да отиват за наистина нуждаещи се.Доста последователно е действал за умствено изостанал - развил бушона, черни дрехи с качулка...
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Луд ли ? Или на луд шапката носи?Защо не е насилил Бай Иван , ами таз женица.Лудите, лудите те да са живи! Иван Вазов като го е творил , даже не си е имал на идея колко ще се изро.ди / деградира българина.Как от патриоти се превърнахме в чудовищ.а , изро.ди тъпчещи собствените си майки?Алооо,станахме животни , няма лечение , няма закон....кой както си иска плющи и краде.И няма и присъда да има!!!
13
2
 
31
 
! Отговори
11 преди 3 години
Че то от кюмюритe има ли някой, който да не е умствено изостанал?
12
2
 
27
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
От кога умствено изостаналите ,знаят да търсят и да им трябват парите?
11
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е такива трябва да се кастрират задължително.Освен това задължителна работа да *** камъни цял живот.На такъв права не му трябват!
10
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умственото изостанал ,ама му дошло на акъла да изключи бушоните, да се облечле в черни дрехи и да казва че имали симпатии ,ако аз имам власт ,8 _12часа труд ама як труд, само 8 часа сън през другото време, да не сяда ляга и само труд, то сега затворите и психиатриите са ги превърнали в почивни станции с пълен безплатен пансион,а работещите заплатаджии ..*** народ слаба държава сме,продажни управници, срам и позор сме пред света
9
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Луд ама с ТЕЛК,пари да папа.Не всички луди успяват да вземат ТЕЛК.