Шофьорът, сътворил погром във Варна, се оказа пиян и надрусан

Видеото от инцидента предизвика стотици гневни коментари
82

Шофьорът, който блъсна пешеходец и отнесе няколко автомобила във Варна вчера, е бил под въздействието на алкохол и наркотици, съобщава Bulgaria ON AIR.

Инцидентите като по чудо се разминаха без сериозно пострадали хора.

Още по темата
Мъжът катастрофирал в района на Кооперативния пазар във Варна в ранния следобед. След като хора се събират, за да го извадят от колата, шофьорът дава газ, прави маневри, удря още няколко коли и се опитва да избяга от местопроизшествието.

Малко по-късно е задържан от полицията, взети са му проби за алкохол и наркотици. Клипът, заснет в момента на катастрофите и разпространен в социалните мрежи, събра стотици гневни коментари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато в България те обвиняват и съдят ***, нещата ще са все такива!
10
3
 
42
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Докато закони в България се правят от ***, никога няма да имаме държава ! Имаме си територия ,която се владее от престъпност и наглост , демонстрирани ежесекундно. Корумпираните съдии са в основата .
9
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой съдебен състав и удобен прокурор, ще заработят една прилична сума, а съвестния шофьор до месец ще е пак зад волана
8
0
 
41
 
! Отговори
фен преди 3 години
Че той е бил с отнета книжка драги...какво го спира?
7
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато не се издаде ефективен закон за отнемане на книжката за винаги, солена глоба, и разбира се няколко години затвор за пиян и надрусан шофьор, ще ги има много такива по пътищата. Нали, трябва и да се прилага този закон...!
6
2
 
23
 
! Отговори
Таню преди 3 години
Бaхти мишкaтa комплексирана...
5
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато не се издаде ефективен закон за отнемане на книжката на книжката, солена глоба, и разбира се няколко години затвор за пиян и надрусан шофьор, ще ги има много такива по пътищата. Нали, трябва и да се прилага този закон...!
4
4
 
33
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
До стефчоКогато имаме държава, а не територия !!!
3
5
 
40
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Е и, к'во ще му направят ??!! Законите ни са такива, че дори и ако беше убил някого, щеше се размине с условна присъда...А тук има само потрошени коли ...
2
3
 
62
 
! Отговори
стефчо преди 3 години
КОга ще се създадат трудови лагери,където такива лица ще бачкат в полза на държавата с години и станат по-ниски и от тревата?
1
18
 
18
 
! Отговори
АЛов преди 3 години
От гората на _ГЕРБ ще е и има чадър я се занимава със заг_робване на *** я с транспортиране на антики за боцков и т.н. безнаказан Пак ще го пуснат пробация