Защо две момчета загинаха нелепо в морето край Бургас за ден?

Спасители коментират, че се е появило и мъртво вълнение
48

Две деца се удавиха в Бургас в рамките на ден, след като са скочили от моста в Бургас. Това е първият фатален инцидент в морето от началото на летния сезон.

Още по темата
На моста на бургаския плаж има табела, която забранява скоковете от моста във вода. Децата обаче не спазват тази забрана и така се стига до трагични инциденти, както в днешния фатален ден. Два смъртни случая - 17 годишно момче от "Меден рудник" се удави тук, скачайки от моста. Докато водолазите влизат във водата, за да издирват тялото му, изплува друго тяло на 13-годишно момче от дом Ронкали.

"Хванали са се на някакъв бас, някой да скочи и още две момчета са скочили. Един приятел го видя и са си мислили, че вълнението го е бутало навътре, а го е бутало навън и аз го изкарах, защото никой нямаше смелост да го изкара", сподели пред Bulgaria ON AIR 17-годишен младеж, който е станал свидетел на трагичния случай.

Вълнението на морето днес е било един бал, но спасители коментират, че се е появило мъртво вълнение, което е характерно за месец август

Вижте още в репортажа на Стиляна Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
2
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Генчо Гунчев 30 От нас зависи, от теб, от мен , дали децата ни ще растат ***, по твоите думи. Учителката от Дарик радио, може да е грамотна / за това е учителка / и отговорна, но за дистанционното убочение, това е само нейно лично мнение. Такова убочение, практикуват много държави и то не е довело до тотална щета на техните деца. Хайде да си кажем правичката, пак се опитваш да ни баламосваш, и на кой някой не му пука, на герберите или на шумкарите! ГЕРБ е най-загрижен !!!
38
0
 
5
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Генчо Гунчев 30 ! На нас българите, все някой друг ни е виновен! Учителите ни били виновни и кой ли не още! Началото на възпитанието ни започва във семейството, казва се първите седем години, ако тези години бъдат пропуснати, тичай да върнеш папагалчето, излетяло от семейната клетка! Те се държат много арогантно на улицата, в училище, и ако някой учител дръпне само ухото на някой, родителите идват да се карат, дори да се бият! Как мислите от къде тръгва възпитанието, от семейната клетка ?!
37
1
 
4
 
! Отговори
Martin Bormann преди 3 години
Най нелепата смърт която за която съм чувал е за група младежи които играят футбол на плажа привечер и при идването на прилива единия затъва в пясъка. Тези които се опитват да го извадят затъват един по един докато цялата група не можа да мръдне и прилива бавно ги удавя един по един. Около 8 14-15 годишни. Тва става в Англия където има опасни плажове без надзор а прилива може да е бърз и брутален и пясъка да те хване преди да се усетиш и е вече късно....
36
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никои не ги е карал да скачат има свидетели, че сами са скочили въпроса е пркключенДай на високите блокове да сложим табела на прозорците не скачай.
35
3
 
4
 
! Отговори
Табели? преди 3 години
Мюмюн не може да чете!
34
1
 
6
 
! Отговори
висок преди 3 години
На всеки стълб за високо напрежение има табела да не се качват, както на моста има табела да не скачат. Да сложим пазач и на всеки стълб?
33
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото никой не охранява моста. Децата от дома за деца без родители са оставени понякога, без контрол.
32
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно двадесет лева са много пари за едно дете .Все пак при мъртво вълнение са си трупове винаги .Явно не е имало мъртво вълнение щото един се е спасил .
31
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напълно съм съгласен че *** бащи няма как да променят възпитанието на отрочетата си .И това става само в Казармата !Родната Казарма. !
30
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо да разграничим нормалните деца от пубертетите които нищо не спазват Аз съм за смъртното наказание за убииците с коли без книжки и пубертети.Никва милост за такива дето не спазват закона !Има знак,табела не може на всеки пубертет да сложат полицай ?Родителите им са престъпници и заслужават смърт чрез набиване на кол .
29
3
 
12
 
! Отговори
Генчо Гунчев преди 3 години
Винаги е имало инциденти, но в момента е налице тотално безхаберие към децата и от родители, и от учители и от всички останали. Вчера слушах по Дарик една много грамотна и явно много отговорна учителка, която директно каза, че дистанционното обучение окончателно ще нанесе тотална щета на българското дете, но на някой не му пука, защото това е негова цел - на територията да растат и,
28
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДОКАТО МАФИЯТА Е В ЦЪРКВА И ДЪРЖАВА, БОГ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ДОПУСКА САТАНИСТКИТЕ ПЛАНОВЕ.ЩЕ СТАНЕ МНОГО ПО-ЛОШО.ТОЗИ ПЪТ, НИЕ ХРИСТИЯНИТЕ СМЕ ГОТОВИ ДА СЕ ЖЕРТВАМЕ ДО ТОГАВА ДОКАТО И ПОСЛЕДНОТО КОЛЯНО НА МАФИЯТА НЕ БЪДЕ УБИТО ОТ КОВИД19.БОГ НЕ ТРЯБВА ДА ПОЗВОЛЯВА ВЕЧЕ НА МАФИЯТА В ДЪРЖАВА, ЦЪРКВА И БИЗНЕС ДА СЕ МНОЖАТ И РАЗПРОСТРАНЯВАТ.ВСЕКИ С ОФШОРКА ДА БЪДЕ ПРОКЪЛНАТ ВО ВЕКИ. И ТОЙ И РОДАТА МУ. ВСЕКИ, КОЙТО РАБОТИ ЗА МАФИЯТА И ПОЗВОЛЯВА ПРАНЕТО НА ПАРИ ДА БЪДЕ ПРОКЪЛНАТ ВО ВЕКИ.
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По принцип, това се нарича естествен подбор.
26
5
 
3
 
! Отговори
Амин преди 3 години
Защото МАФИЯТА продължава в КРИЗА ДА КРАДЕ ОТ ЧАДЪРИ от стар ценоразпис.Възпроизвеждат се и децата им са завзели високите етажи на фирмите и властта във БГ.Защото в Рилския манастир, Евлоги обича да говори до късно в стаята си с малки момченца. За справка Миролюб от Варна.Защото СЛЕД КОРОНА ИДВА НЕЩО ПО-ОПАСНО И НИЕ ХРИСТИЯНИТЕ ЖЕЛАЕМ БОГ ДА ПОКАЖЕ СВОЯТА СИЛА СРЕЩУ ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ В ЦЪРКВА, ДЪРЖАВА И ПСЕВДО-БИЗНЕС-КАПИТАЛИЗЪМНЕКА БОГ, ЧРЕЗ СВОЯТА КОРОНА19 ДА УНИЩОЖИ СКРИТОТО ЗЛО АМИН
25
0
 
6
 
! Отговори
Жалко за.... преди 3 години
...момчетата, нека почиват в мир!И трагедията да е обеца на ухото за другите палавници!
24
6
 
1
 
! Отговори
f преди 3 години
Така измамили Мая Манолова на балотажния вот, чрез правене на монтаж на полицейски камери и въртене на вътрешния часовник на камерите.
23
2
 
13
 
! Отговори
Хора, моля ви преди 3 години
Моля ви, не така обидно. Това са два млади живота, наши български. За що никой не вдига глас да се намери тази злобна гнида дето е предлагала парите? Защо не се запитате кой позволи да се скача ежеминутно от моста. Защо заобикаляте истинските виновници. А за горкия Николайчо, сирак от пет годишен, недаден от социалните заедно с братчето си на тяхна роднина за отглеждане какво. Пишат избягал - пак ли ще затворим очи за истината, че то детето поне от март е пуснато да ходи където си иска от социал
22
1
 
3
 
! Отговори
Е кво преди 3 години
Къпали се където не трябва и мъртво течение ги е подкарало, кво може да е станало ???
21
2
 
1
 
! Отговори
f преди 3 години
Тръмп си го е присвоил тоя мой ник от някъде.
20
1
 
7
 
! Отговори
Булю-булю, булю преди 3 години
Чакаме и Божков да се удави в Дубай. Стават инциденти в морето, ко да правим...