Питбул нападна и нахапа жена в с. Бенковски

Собственикът на кучето е задържан
Обновена: 10 юни 2020 12:49 | 10 юни 2020 12:49, Ния Христова
42
Питбул нападна и нахапа жена в с. Бенковски
Снимка: Pixabay
Собственик на питбули е задържан в РУ-Кирково, след като едно от кучето е нападнало и нахапало жена, съобщиха от МВР-Кърджали, предадоха от bTV. 
 
Инцидентът е станал снощи около 19:30 ч. в село Бенковски. 
 
38-годишен мъж е бил излязъл с трите си питбула на улицата, когато едно от животните се нахвърлило върху 37-годишна жена, която минавала наблизо с детето си. Собственикът бързо се намесил и успял да прекрати нападението. 
 
Детето с жената не е пострадало, а раната й е била обработена във филиал на спешната помощ в Бенковски. 
 
Собственикът на питбулите е задържан в РУ-Кирково за 24 часа. От полицията съобщават, че материалите са докладвани в Районната прокуратура в Момчилград. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
13
 
! Отговори
,,, преди 3 години
1. Питбул2. Бмв (е36 до е60 най-мн)3. Непълнолетна приятелка4. Грозни татуировки + анцуг найк5. Сребърни бижута + брада задължително Все едно един **р ги е правил половин България
32
3
 
4
 
! Отговори
Дали преди 3 години
До АнонименПо закон, специална комисия(такава няма) трябва да определи кучето като агресивно след някакви си тестове и ако кучето не ги премине, тогава се обявява за агресивно и трябва да е с намордник. Друг е въпроса, че ако знаеш, че кучето ти е агресивно, не ти трябват комисии, а сам трябва да му сложиш намордник, дори и закона да не те задължава.
31
10
 
0
 
! Отговори
Дали преди 3 години
До АнонименНападналото куче не е питбул, а някаква кръстоска с непредвидимо поведение. Нормално е да нападне и не знам какво толкова странно има. Образовайте се малко и спрете да се излагате като кифладжии
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 29 трудно или не си нападат а в тоя случай има *** и масти й без наммордник
29
0
 
9
 
! Отговори
Anio преди 3 години
*** са едни и същи навсякъде. То не хапе , то само си играе , то е добро , то е страхливо .
28
8
 
3
 
! Отговори
Дали преди 3 години
Питбула се развъжда за бой с кучета, а не с хора. От генетиката не може да се избяга :) Тези "питбули" които нападат хора може и да са имали пра пра пра дядо питбул, но нищо повече. Неслучайно питбула не е подходящ за охрана или за пазач...просто обича хората и много трудно можеш да го научиш да атакува човек. По-лесно ще ви е с немска овчарка, кане корсо, ротвайлер, доберман и т.нМислете с тези глави бе хора. Те не са само за украса :)
27
0
 
8
 
! Отговори
Гюро Кюмюро преди 3 години
Питбулът не е "Куче", а "Проблем". Аз съм изгледал 5 кучета и питбул никога няма да имам - не съм достатъчно добър кучкар за такова животинче.
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес беге, защо героят на Алеко Константинов е цензуриран във вашата медия.
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно е защо не се контролира спазването на законите. Защото за бай *** това е репресия и почва да ***, и на правителството е ясно че на следващите избори *** първосигнално ще реагира и ще гласува за този, който си затваря очите, когато изхвърля *** през терасата на панелката
24
3
 
9
 
! Отговори
Мислеща преди 3 години
Абе как не чухме за човек нападнат от болонка или от лабрадор, а все нападат питбули, ротвайлери и разни догита?!
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно ги обучава да нападат тоя е садист
22
0
 
2
 
! Отговори
Край преди 3 години
Йаде голяма работа - ни свикнахте ли?
21
1
 
9
 
! Отговори
777 преди 3 години
Много е важно възпитанието от стопанина, но от генетиката си никой/човек или животно/ не може да избяга. Не случайно се селектират определени породи и в някои страни някои породи са забранени за отглеждане в градски условия!
20
1
 
8
 
! Отговори
До 21 преди 3 години
Некомпетен си ти трябва един да те нападне да те свали на земята и да те изяде да видиж как не нападали
19
15
 
4
 
! Отговори
Дали преди 3 години
Доста некомпетентни хора сте. Шанса питбул да нападне човек граничи с 0. Най-вероятно отново кучето е безпородно(както в 100% от случаите) и въпросният стопанин разправя наляво-надясно, че е питбул. Естествено овцете като вас, които коментирате сте толкова ограничени, че веднага се връзвате на написаното. *** народ слаба държава :)
18
0
 
8
 
! Отговори
кинолог преди 3 години
До Анонимен 12Идеята е не някой да печели от това, а хората, които наистина обичат кучетата да се самоорганизират, да се самообразоват и да имат самочувствие. Аз лично мога да публикувам в ИН платформа много полезна информация, както сигурен съм и много други колеги. Убеден съм, че ще се намерят и хора за пробоно практически семинари. Важното е да не може всеки на който му е скимнало да си вземе някакво куче, да се гаври с него и да го превърне в общественоопасно същество.
17
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя с три питбула на лов ли е тръгнал
16
0
 
3
 
! Отговори
дамн преди 3 години
горкото кученце
15
0
 
17
 
! Отговори
Стопанин преди 3 години
Аз имам пит бул, 1. Хич не са добри2. Само с надморник го водя и вързано !3. Не си позволявам градинки с деца !4. То гледам да го дресирам постоянно!
14
0
 
7
 
! Отговори
Malian преди 3 години
До менТи да не би да имаш питбуче?