Седем работници от фабрика в Доспат с коронавирус

Заразените са под 28-дневна домашна изолация
13 юни 2020 12:47, Петя Славова
7
Седем работници от фабрика в Доспат с коронавирус
Снимка: БГНЕС

Седем работници са положителни за коронавирус във фирма за производство на плетиво в Доспат от изследваните близо 200 души.

Още по темата


Установените са поставени на 28-дневна домашна изолация.

Под карантина за 14 дни са колегите им, с които са били в контакт. На фирмата са предписани засилени противоепидемични мерки  и пълна дезинфекция на помещенията, предава БНР.

Мъж на 61г. от Смолян,  на лечение в инфекциозното отделение на областната болница, също е позитивен на вируса.

Специалисти от Регионалната здравна инспекция проучват  контактните с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами ДПС да ги лекуват ...
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Fake news.
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как мислят мангърите и техните чалга фенове:Важно е икономиката да върви и болните да ходят на работа. Да слушаме мангърите и чалгарите и да не се страхуваме да останем без дроб и мозък, заради толкова малко заразени. Мерките бяха излишни и съсипаха икономиката, тъй като болните не могат да ходят на работа, да отиват да се пекат на слънце и въздух с лечебна цел срещу коронавируса, както и не могат да се срещат на големи групи и да се мешат за силен имунитет срещу коронавируса.
3
8
 
1
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 3 години
Само не ми е ясно защо тези хора се съгласяват да им правят тестове и сами си слагат таралеж в гащите. Никой неможе да ви задължи да се тествате. Могат да ви тестват само ако се съгласите на това.Тестът не ви освобождава от карантина, но пък ако ви излезе позитивен, ви гарантира удвояване на карантината.
2
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква се оказва истината.Половин България носи вируса. Мерките са за пред ЕС.В който и град да се направят повече тестове ще излязат хиляди заразени. Изкуствено се поддържаше някакво ниско ниво на заразени.
1
0
 
13
 
! Отговори
Мангъров сценарий преди 3 години
28 дни изолация...Това е минимума, който ви е гарантиран при заразяване. Отделно отношението което ще получите от хората, които вие сте заразили... Отделно проблеми и за фирмата, която вече не може да разчита на 100% натоварване заради липсата на персонал. Отделно тревогата дали ще ви се размине леко...