Ревизоро: Няма да спра строежа на Алепу, ще стане хубав хотел

Според него има недоволство навсякъде, където се строи
16 юни 2020 13:08, Нели Христова
393
Ревизоро: Няма да спра строежа на Алепу, ще стане хубав хотел
Снимка: БГНЕС

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров - Ревизоро бе категоричен, че строежът на Алепу няма да бъде спрян.

"Няма да спра проекта , ако това ме питате, знам, че това ви е мерак на всички – да ходя като една екологична бухалка", Емил Димитров пред медии в Бургас, цитиран от БГНЕС.

"Няма да спра проекта. Не ми прилича на защитна стена, предполагам, че ще има отпред и хотел, много хубав хотел, добави още Димитров и каза, че навсякъде по Черноморието, където се строи, има недоволство", допълни той.

Димитров каза още, че каквото становище е трябвало да даде екоинспекцията, го е дала. Сега се чака прокуратурата. Екоминистърът прехвърли темата към инвеститора. "Ако някой ще се произнася, трябва да се произнесе собственикът – да каже какво е искал, какво са му направили", каза още министърът.

По-рано прокуратурата внесе протест срещу разрешението за строеж на "Алепу вилидж". А от строителната компания излязоха с позиция по въпроса.

"Приемаме с разбиране предприетите действия на всички компетентни държавни институции, както и бързата реакция на прокуратурата във връзка със строителството в местността "Алепу".

Искаме да подчертаем, че към момента на обекта не се извършват строителни дейности.

Уверени сме, че единствено компетентната позиция на прокуратурата и съда е в състояние да установи фактите и тяхната законосъобразност.

На всички организации и личности, които с думите и поведението си уронват престижа и доброто ни име, ще бъде потърсена съдебна отговорност."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
280
0
 
11
 
! Отговори
. преди 3 години
Хотела ще се казва "Екатерина"...................
279
23
 
6
 
! Отговори
Kiki преди 3 години
Супер хотел ще стане , стига сте мрънкали
278
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един преятел иска да пита - преди подпорната стена - там свлачище ли беше? Или нормален бряг.
277
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама само с природа пари не се правят.В последните години точно от това се правят най-големите пари. Има един хубав лаф: "Шумът гони парите". Много е верен.
276
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смее ли? Страхлив плъх! Че архитект е на външната министърка и вицепремиер мъжа.....Срастване на власт с мафия и бизнес е = корупция!
275
0
 
32
 
! Отговори
Ревизоро преди 3 години
Че как ще спра строежа ,такива хубави рушвети вземам ,че вече парите си ги нося в леген ,от толкова броене чак палеца е изморен !
274
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
#HubavoE
273
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ревизоро, морето и природата не са частна собственост! Няма какво да кажа за поредната калинка във властта, която пренебрегва разбирането че природата трябва да остане на хората в неподправен вид.
272
42
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българина е странна птица, хвали се навсякъде че ходи в Гърция и не стъпва тука и точно тия най-хвалещите се сега протестират. Хотела си е много добре, навсякъде по света е пълно с такива, ще даде работа на хората, ще има туристи да си оставят парите. За миналата година имаме рекорд от 9мл туриста. Просто бедните не харесват богатите и затова трябва да протестират. Тука сме на 3-то място в Ес по територии завзети от Натура. Ама само с природа пари не се правят. Колкото и да ви е яд хотел ще има
271
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
наглеци!ама вчера на протеста рехаво мого, така ще е.
270
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той не бил бухалка ами това вие работата когато има нередности да ги оправяте и плажните ивици са изключителна държавна собственост това значи на народа а вие сте един работник на народа ние ви плащаме не вие никъдърните политици затова си вършете работата.
269
1
 
24
 
! Отговори
четящ преди 3 години
Както са построени, така един ден ще бъдат бутнати. Нищо вечно няма. И по татовото време строяха резиденции, една по една сега се рушат. А голяма част от комунистическата номенклатура гние в земята. И тия ще си отидат, никой не е вечен. Катафалката ремарке няма
268
0
 
20
 
! Отговори
Gorskio преди 3 години
Защо трябваше да им намаляват ДДС, това не мога да разбера - те и без това минават всичко на черно. Иначе ако искат цялото да го застроят с общ кей от Дуранкулак до Резово - вече не ми дреме. Като не мога да си позволя да почивам в чужбина на море/океан - ще ходя на планина лятото. На гов.номорието да ходи който иска...
267
0
 
6
 
! Отговори
до 271 анонимен преди 3 години
Че кой може да е толкова силен, че да нарушава всички закони?
266
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Превод:Реве Реве Зору - "Със зор ми дадоха нещо, не искам да го връщам, а вие си гледайте работата!"
265
1
 
12
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
За теб и аверите ти от разбойническата ви банда, начело с КАПО ДИ ТУТИ КАПИ, отдавна сме резервирали "стаи" в СЦЗ.Пълен пансион.
264
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бизнесът в БГ просто ограбва населението и потомството ни. Единствено природни концесии вървят - изсичане на гори, добив на камъни и чакъл и застрояване на красивите места в страната.
263
1
 
9
 
! Отговори
РевиЗоро преди 3 години
Беше Зоро, остана Реви.
262
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 271Институциите в България безнадеждно са се срастнали с т.нар. "бизнес", т.е. мафията. Като цяло в българската действителност мафията и държавата са една и съща структура. Доколкото има правосъдие и ред, те функционират на принципа "за милиони няма закони, за кокошка няма прошка".
261
1
 
21
 
! Отговори
Сат Н. преди 3 години
След като Гл. прокурор може да повдигне 18 фалшиви обвинения, а Премиерът на 60 години псува като 20-годишен файтонджия, как да стане?